Winactie: waar lees jij de Buik Magazine deze zomer?

Waar lees jij de Buik Magazine deze zomer? Deel je Buik-moment en. maak kans op zomerse prijzen!

8 Aug 2025 Team de Buik

blogger Team de Buik

Winactie: waar lees jij de Buik Magazine deze zomer?

Waar lees jij de Buik Magazine deze zomer? Je kunt er deze zomer bijna niet omheen: de zomereditie van de Buik Magazine is er! Nu zijn wij benieuwd: waar lees jij 'm deze zomer? Deel jouw de Buik-moment op Instagram, tag onze Instagrampagina's en maak kans op zomerse prijzen!

Het de Buik Magazine bemachtigen? Word hier lid van Club de Buik of bestel hier los het magazine.

​Het nieuwe de Buik Magazine

Je kunt er deze zomer bijna niet omheen: de zomereditie van de Buik Magazine is er! Boordevol verhalen over chefs die tradities heruitvinden, geheime terrassen, spritz en cold brew, én de nieuwste foodtrends in en rondom Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

In het magazine staan op 152 pagina's meer dan 25 verhalen, aangevuld met vier trendartikelen en voor alle vier onze steden een top 5 met de fijnste plekken voor een bijzondere spritz of een fijne zomerse salade.

Winactie

En nu zijn wij benieuwd: waar lees jij de Buik Magazine deze zomer? Op het strand, op vakantie, in het park of op het balkon? Deel jouw Buik-moment in een Instagram Story, tag @debuikvanrotterdam @debuikvandenhaag @debuikvanutrecht @debuikvanamsterdam en maak de komende weken kans op zomerse prijzen.

​Zomerse prijzen

Deze week maak je maar liefst twee keer kans op het de Buik wijnpakket van Wijnbeurs.nl – een echt zomerpakket voor genieters, met onder meer deze rosé. Benieuwd naar de wijnen in dit pakket? In het de Buik magazine lees je er alles over op pagina 115. 

Nog geen exemplaar? Word dan lid van Club de Buik of bestel een los exemplaar

Meedoen kan tot 19 augustus. De winnaars worden bekend gemaakt op Instagram story.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: holistische cuisine: high-end cateraars veroveren de horeca (en al jouw zintuigen)

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.

Uit ons magazine: broodjes zijn de nieuwe trend in Amsterdam

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de beste broodjes in Amsterdam.

Uit ons magazine: interview met Maksut Aşkar

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Anatolische chef Maksut Aşkar.