Christian vertelt over bezorgen en afhalen vanuit Vermaat

Een speciale serie podcasts van de Buik over dit bijzondere jaar 2020. De 20e aflevering is met Christian Oudijk, CCO van Vermaat. Onder meer over bezorgen en afhalen.

28 Jul 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Christian vertelt over bezorgen en afhalen vanuit Vermaat

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis en in dit bijzondere jaar 2020. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De twintigste gast is Christian Oudijk, CCO bij Vermaat, bekend van catering in musea, ziekenhuizen, bedrijven en mooie restaurants als Rijks en Wils.

Christian vertelt over wat er bij Vermaat gebeurde bij de lockdown. Over de focus op de medewerkers met Vermaat Vitaal, over hoe bezorgen en afhalen voor bedrijven maar ook voor consumenten, zoals bij Rijks Thuis. Ook heeft hij het over enkele zaken die geen succes werden. Nu is de focus op 'veilig genieten', Christian zegt dat het belangrijk is om het vertrouwen terug te winnen is van de gast.

Luister de podcast hieronder of op een van de podcast apps op je smartphone.


Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Janneke vertelt over snoepen in onzekere tijden

Een speciale serie podcasts van de Buik over dit bijzondere jaar 2020. De 19e aflevering is met Janneke van Wanrooy van Cloetta en gaat over snoepen in onzekere tijden.

15x Franse bistro’s en brasserieën

Als je op de Franse toer wilt, zit je prima in Rotterdam. Hierbij een lijst brasserieën en bistro's voor iedereen die zich in la douce France wil wanen.

De signature dishes van Cees Helder en François Geurds op een avond: tarbot versus piccalilly

Driesterrenchef Cees Helder kookte nog een keer zijn klassieke topgerechten, samen met François Geurds. Een vergelijking tussen hun signature dishes.