Renske vertelt over een stad zonder toeristen

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 15 aflevering is met Renske Satijn van Rotterdam Partners over onder meer een stad zonder toeristen.

5 Jun 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Renske vertelt over een stad zonder toeristen

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De vijftiende gast is Renske Satijn, manager Rotterdam Tourist Information & Hospitality bij Rotterdam Partners.

Renske praat ons uitgebreid bij over hoe het is om als stad ineens mensen op te roepen om juist niet te komen en thuis te blijven, over welke alternatieven er zijn voor Rotterdammers en niet-Rotterdammers en hoe de stad (weer) gastvrij kan worden. Uiteraard met veel aandacht voor de gastronomische en culinaire aspecten van Rotterdam.

Luister de podcast hieronder of op een van de podcast apps op je smartphone.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Maartje vertelt over eten op plekken waar we waarschijnlijk nooit meer zullen eten

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 14e aflevering is met Maartje Nelissen van The Food Line-up, die onder meer vertelt over Table for 2.

De signature dishes van Cees Helder en François Geurds op een avond: tarbot versus piccalilly

Driesterrenchef Cees Helder kookte nog een keer zijn klassieke topgerechten, samen met François Geurds. Een vergelijking tussen hun signature dishes.

De ultieme eet- en drinkgids voor Rotterdam-West

Rotterdam-West heeft alles waar je als horecafan je hart aan ophaalt. Van eethuis tot finedining, van wijnbar tot bierbrouwerij. Wij zetten de ultieme lijst voor je op een rij.