Maartje vertelt over eten op plekken waar we waarschijnlijk nooit meer zullen eten

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 14e aflevering is met Maartje Nelissen van The Food Line-up, die onder meer vertelt over Table for 2.

4 Jun 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Maartje vertelt over eten op plekken waar we waarschijnlijk nooit meer zullen eten

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De veertiende gast is Maartje Nelissen, mede-eigenaar en 'chief flavor' van The Food Line-up, bekend van hun baanbrekende cateringklussen, zoals Brasserie 2050 op Lowlands.

Maartje vertelt over de periode vanaf februari tot nu toe: over het verdwijnen van alle klussen, over de nieuwe toffe concepten die ze gelanceerd hebben, zoals Table for two en The Food Pick-up waardoor meer mensen van de cateringkunsten van The Food Line-up kunnen proeven.

Luister de podcast hieronder of op een van de podcast apps op je smartphone.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Rob vertelt over een gezonde wereld door betere voeding en de smaak van gezond eten

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De dertiende aflevering is met Rob Baan, directeur en eigenaar van Koppert Cress.

De signature dishes van Cees Helder en François Geurds op een avond: tarbot versus piccalilly

Driesterrenchef Cees Helder kookte nog een keer zijn klassieke topgerechten, samen met François Geurds. Een vergelijking tussen hun signature dishes.

De ultieme eet- en drinkgids voor Rotterdam-West

Rotterdam-West heeft alles waar je als horecafan je hart aan ophaalt. Van eethuis tot finedining, van wijnbar tot bierbrouwerij. Wij zetten de ultieme lijst voor je op een rij.