Alles over over de nieuwe zomereditie van ons de Buik Magazine

Lees hier alles over de zomereditie van ons de Buik Magazine: wat komt erin? En belangrijk: hoe kan je bestellen?

25 Jun 2025 Team de Buik

blogger Team de Buik

  • 25 Jun 2025

Alles over over de nieuwe zomereditie van ons de Buik Magazine

Mis hem niet, want een zomer zonder deze editie van de Buik Magazine is niet te doen voor de echte liefhebber van (uit) eten en drinken. We zetten hieronder op een rij wat je kunt verwachten van ons nieuwe magazine (ofwel welke aritkelen staan erin) en hoe je deze kunt bestellen. Mochten er twijfelaars zijn, we hebben ook nog drie enthousiaste reacties onderaan gezet.

Een zomerse editie 2 van de Buik Magazine

Het kwam voor ons ook een beetje als verrassing: zouden we niet een zomereditie van ons goed ontvangen de Buik Magazine moeten maken? Want het verhaal van de lokale foodcultuur is minstens zo leuk om in zomerse sferen te vertellen, zo niet nog leuker. Zo gedacht, zo gedaan.

Wat kun je verwachten van de Buik Magazine?

Het magazine heeft maar liefst 152 pagina's en staat barstensvol met interviews met ondernemers uit onze vier steden, zoals Ron Blaauw, London Loy, Mowie en Hanna Hu, Julia Nona en de oudste ijsfamilie uit Nederland, die nu Roberto Gelato in Utrecht runnen. 

We vertellen verhalen over hoe de liefde voor en kennis van de horeca wordt doorgegeven. Zoals in het interview met de Turkse sterrenchef Maksut Aşkar, die vertelt hoe hij de Anatolische keuken over de hele wereld wil vooruit brengen. Check hier een sneak peek met foto van topfotograaf Rick Arnold.

Het is maar een greep uit onze verhalen vol liefde voor de foodcultuur. We hebben ook nog veel, heel veel tips. Waar je lekker kunt genieten van spritzen, van zomerse salades, van frisse wijnen, van binnentuinen, van plekken om aan te meren bij de horeca en nog veel meer. 

Maar het zit vooral barstensvol met tips en trends over de horeca in onze vier steden en ver daarbuiten. Makkelijk zichtbaar, zodat je onze tips meteen op je to-do-list kan zetten. 

Wil je wat inspiratie? Check bijvoorbeeld dit interview met Herman den Blijker dat in ons eerste magazine stond en nu bij ons op de site staat.

Ook een magazine bestellen?

Ja dat kan natuurlijk. Het makkelijkst is om lid te worden van Club de Buik. Dan krijg je niet 1 maar 2 magazines per jaar (en nog een flink aantal andere voordelen, zoals elke maand een exclusieve premium nieuwsbrief in je inbox en als eerste toegang tot onze events). Lid worden van Club de Buik kan hier.

Ben je al lid van Club de Buik? Dan hoef je niks te doen. Dan valt deze zomerse editie gewoon bij je in de brievenbus.

Wil je voor iemand anders het magazine bestellen of ons magazine ontvangen zonder lid te worden van Club de Buik? Dat kan ook: online bestellen kan hier (vanaf de dag van de lancering).

Positieve reacties

De eerste editie vervulde ons met trots en we kregen veel positieve reacties, vanuit de foodcultuur zelf, de ondernemers, de chefs, de bartenders, de leveranciers.

Maar vooral ook van de liefhebbers van die lokale foodcultuur, de mensen die graag uit eten gaan, een borrel in de stad drinken en zich laten verwennen in de horeca.

Hierboven zie je een aantal van die enthousiaste reacties op een rijtje, zoals van serial entrepreneur en online personality Ron Simpson, van kookboekauter Denise Kortlever en bestseller auteur en bakker Edwin Klaasen.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
De beste smashburgers in Rotterdam: hier eet je ze

Ontdek de 12 beste plekken voor smashburgers in Rotterdam. Van sappige classics tot creatieve specials: er is voor iedereen wat in Rotterdam.

7 stops voor een culinaire wereldreis in de Markthal

Voor de lezers van de Buik zetten we hier zeven tips voor de Markthal op een rij, met diverse smaken van over de hele wereld.

‘Als één tafel een kan hard lemonade bestelt, wil het hele terras een kan’

In dit verhaal bespreken we Hard lemonade, een ‘jenever mixed drink' bedacht door Nolet Family Distillery in Schiedam, bij de Pui, Bokaal en Biergarten.