Marcel den Ouden vertelt over een lente zonder evenementen

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De tweede aflevering is met Marcel den Ouden, mede-eigenaar van Chez Jan.

11 Apr 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Marcel den Ouden vertelt over een lente zonder evenementen

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De tweede gast is Marcel den Ouden, mede-eigenaar van Chez Jan, een evenementencateraar bekend van hun prijswinnende hotdogs en chique foodtrucks.

Marcel vertelt in onderstaande podcast in twintig minuten onder meer over hoe meer dan de helft van het festival- en evenementenseizoen in rook opging, over hoe zijn partner Juanita, hij en zijn collega's zich inzetten voor de zorg en natuurlijk over de worsten voor de hotdogs.

Je luistert de podcast hieronder of je vindt ons op je iPhone of Android telefoon in de podcast app.



Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Johanneke van Iwaarden vertelt over horeca tijdens de sluiting door corona

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De eerste aflevering is met Johanneke van Iwaarden, mede-eigenaar van The Breda Group.

Uit ons magazine: interview met Maksut Aşkar

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Anatolische chef Maksut Aşkar.

De signature dishes van Cees Helder en François Geurds op een avond: tarbot versus piccalilly

Driesterrenchef Cees Helder kookte nog een keer zijn klassieke topgerechten, samen met François Geurds. Een vergelijking tussen hun signature dishes.