Johanneke van Iwaarden vertelt over horeca tijdens de sluiting door corona

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De eerste aflevering is met Johanneke van Iwaarden, mede-eigenaar van The Breda Group.

10 Apr 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Restaurant toevoegen aan favorieten

Maris Piper

Frans Halsstraat 76HS, Amsterdam Maaltijd: LunchDiner Stadsdeel: Amsterdam Zuid Keuken: Internationaal Prijsniveau: Wat duurder Bekijk restaurant

Johanneke van Iwaarden vertelt over horeca tijdens de sluiting door corona

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De eerste gast is Johanneke van Iwaarden, mede-eigenaar van The Breda Group, bekend van Maris Piper, Guts, Breda en Pita in Amsterdam.

Johanneke vertelt in onderstaande podcast in vijfentwintig minuten onder meer over hoe je beslissingen neemt in deze bijzondere periode (hint: dat is heel moeilijk), waarom ze eerst geen afhaal deden en later wel en over hoe je contact houdt met je personeel en je gasten.

Je luistert de podcast hieronder of je vindt ons op je iPhone of Android telefoon in de podcast app.



Omslagfoto: Chantal Arnts

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Vertical farming? Stand up eating? Wij praten je bij in de nieuwe podcast serie: de Buik Live

In de podcastserie de Buik Live wordt in talkshowsetting iedere aflevering één belangrijke trend besproken op het gebied van food, drinks en hospitality.

Uit ons magazine: mind the tourist traps: dit zijn de beste adresjes vlakbij toeristische hotspots

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over per stad de beste adressen in de buurt van toeristische hotspots.

Uit ons magazine: holistische cuisine: high-end cateraars veroveren de horeca (en al jouw zintuigen)

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.