- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Internationaal, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Wat duurder
De Bourgondische grote zus van Guts & Glory heet BREDA en zit pal aan de Singel. Hier krijgt 'het Bourgondische leven van onze geboortestad hoofdstedelijke allure', aldus eigenaren Guillaume, Freek en Johanneke. Dat belooft wat. Je eet er het verrassingsmenu van de chef, waarbij de enige sturing die je zelf kunt geven bestaat uit het kiezen tussen Basic, Extra en The Full Monty. Naar eigen zeggen is de wijnkaart op zich al een bezoek waard. Je kunt er trouwens ook uitstekend lunchen. Kies in dat geval voor vijf gangen, want een beetje Bourgondiër neemt z'n tijd.
Na zijn eerste bijbaan in de afwas nam hij zich voor nooit meer iets in de horeca te gaan doen. Een paar jaar en een indrukwekkende CV later, stellen we je graag voor aan Pepe Topper.
Elske Mostert heeft de WineWolf award gewonnen, een award ter herdenking van Lotte Wolf. Elske, wijn-queen bij The Breda Group vertelt De Buik alles over wijn, smaakbeleving en dromen.
Amsterdam krijgt culinaire glans door gepassioneerde ondernemers die hun nek uitsteken en de stad smaak en kleur geven. Johanneke van Iwaarden is zo’n Smaakmaker.
Geniet van de volgende voordelen: