Rober Willemsen vertelt over de belangen van de horeca behartigen

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De derde aflevering is met Rober Willemsen, horecaondernemer en voorzitter van Horeca Nederland.

14 Apr 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Restaurant toevoegen aan favorieten

Melief Bender

Oude Binnenweg 134B, Rotterdam Maaltijd: LunchDinerBorrelen Stadsdeel: Centrum Keuken: Nederlands Prijsniveau: Betaalbaar Bekijk restaurant

Rober Willemsen vertelt over de belangen van de horeca behartigen

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De derde gast is Rober Willemsen, eigenaar van Melief Bender, Proeflokaal De Pui, Muller & Co en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland.

Rober vertelt in deze podcast over hoe hij omgaat met corona in zijn eigen zaken, hoe hij de belangen behartigt van alle 45.000 horecazaken in Nederland en hoe hij naar de toekomst kijkt.


Foto via Misset Horeca.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Marcel den Ouden vertelt over een lente zonder evenementen

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De tweede aflevering is met Marcel den Ouden, mede-eigenaar van Chez Jan.

De ultieme eet- en drinkgids voor Rotterdam-West

Rotterdam-West heeft alles waar je als horecafan je hart aan ophaalt. Van eethuis tot finedining, van wijnbar tot bierbrouwerij. Wij zetten de ultieme lijst voor je op een rij.

Dit zijn de vijf foodtrends voor 2025

De 5 foodtrends voor 2025: portion size matters; plat is het nieuwe bruis; het horecaprijsplafond; zoet of licht, maar sowieso kruidig; het betere blurren.