Ken jij alle food-hotspots van Rotterdam? Weet jij wanneer de nieuwste restaurants hun deuren openen? Vragen jouw vrienden om jouw food-expertise als ze niet meer weten waar ze nú weer heen moeten? Ben je verslaafd aan een zender als 24Kitchen? Kortom: hou jij van eten en drinken én kan je daar ook nog eens lekker over schrijven? Dan ben jij misschien wel de Foodie van Rotterdam.
De Markthal en De Buik zoeken foodaddicts die lekker kunnen schrijven en foto’s kunnen maken waar je van gaat watertanden. Herken jij jezelf hierin? Doe dan mee en wie weet word jij dan wel een jaar lang gastblogger bij De Buik van Rotterdam!
Bloggen voor De Buik is leuk
* Je wordt begeleid door Opper-Journo René Quist, onder meer voormalig docent Journalistiek, nieuwschef Algemeen Dagblad en hoofdredacteur Metro.
* Als Buik-blogger word je regelmatig uitgenodigd om bij de nieuwste restaurants te komen eten. Wie wil dat nou niet?
* Een publicatie op De Buik genereert een enorm publiek, jouw artikel kan zo maar 100.000 keer bekeken worden op Facebook. Als dát geen naamsbekendheid is!
* Je bent van de partij bij De Buik Bloggers Borrels. Daar ontmoet je gelijkgestemden en kom je op de leukste plekjes van Rotterdam; wat dacht je van een rondleiding door Hotel New York en drankjes bij The Suicide Club?
Meedoen is makkelijk.
De Foodie van Rotterdam is diegene die belachelijk veel likes weet te genereren en een strakke beoordeling van een professionele jury krijgt.
Bovendien heb je als fervent De Buik van-bezoeker een streepje voor, dus waag je kans en doe mee.
Wat moet je doen
1. Schrijf een culinaire post waarin iets of iemand uit de Markthal de hoofdrol heeft en plaats hem op jouw Facebook tijdlijn (die post en foto’s zijn natuurlijk wel huisgemaakt ;-))
2. Klik hier en selecteer de post op jouw tijdlijn;
3. Bevestig je deelname;
4. Vraag al je vrienden en vriendinnen om jouw post te liken, te delen of er op te reageren.
