Wuse en Hulya zijn nog niet helemaal klaar voor de opening van morgen. Moeder en dochter van Turkse afkomst kijken toe hoe vader en oom de laatste planken in hun nieuwe smoothiebar Heavenly Smoothies timmeren.
Wuse en Hulya zijn nog niet helemaal klaar voor de opening van morgen. Moeder en dochter van Turkse afkomst kijken toe hoe vader en oom de laatste planken in hun nieuwe smoothiebar Heavenly Smoothies timmeren.
Hoewel nog niet af, valt de felroze bar met knalgroene achtergrond wel op. Voornamelijk door de schoonheid van de eigenaressen.
'Misschien is de inrichting iets te schreeuwerig,' zegt Wuse. 'Ik hoop dat het zo wel duidelijk is dat wij gezonde en biologische smoothies en yoghurt maken'. Heavenly Smoothies is de enige van zijn soort in de Markthal en dat biedt kansen, denken Wuse en Hulya. Ervaring in het maken van smoothies hebben ze niet. Andere horecaervaring ook niet. Maar ze gaan de uitdaging samen aan. En met hun enthousiasme kan het niet anders dan dat het project slaagt.
Gelukkig kijkt pa, met een eigen Italiaans restaurant, van een afstandje toe. Op de bedrijfsvoering en straks op de ongetwijfeld lange rijen met tienerjongens.
Foto Maarten Laupman
Lees hier alles over de allereerste Rotterdamse Kroegenparade op 29 november 2025.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de Siciliaanse eigenaresse en chef van Nona in Den Haag.
Onze grote kerstlijs is van een update voorzien, helemaal kersvers voor 2025: een mooie mix van wat de Rotterdamse restaurants te bieden hebben.
Geniet van de volgende voordelen: