Elke dag is een cheatday bij Belicio

Wafels, ijsdonuts, milkshakes en meer: bij pop-up Belicio Cheatday in de Koopgoot kun je je ultieme cheatday vieren.

15 Mei 2018 Susanne van Wieringen

blogger Een studente die haar liefde voor eten en drinken compenseert met fitness. Ze leeft het liefst ’s nachts, maar is overdag social media expert (in wording).

Elke dag is een cheatday bij Belicio

Begonnen met een ijswagen in de straten van Rotterdam, maar hard op weg naar zaken in verschillende Europese landen: Amber doet het met Belicio Cheatday. Vanaf 4 mei is er eindelijk een horecazaak in de Koopgoot te vinden. Belicio Cheatday speelt met ijsjes, wafels en andere caloriebommen ook perfect in op de trend van Instagrammable zoetwaren.

Van schooljuf naar fulltime ondernemer


Amber heeft al jong ervaring opgedaan in meerdere ijszaken. Toen zij de kans kreeg om op haar zestiende een ijswagen te kopen, was de keuze snel gemaakt. De zaken gingen zo goed dat het aantal ijswagens bleef groeien. Unilever had interesse in samenwerkingen, haar ijswagens waren voortaan ook op grote festivals te vinden en de ambitie bleef groeien. Of ze snel wist dat ze fulltime met ijs bezig zou zijn? “Oh nee, ik wilde echt niet mijn hele leven ijs blijven verkopen! De eerste zes jaar wilde ik nog schooljuf worden en bezig zijn met kinderen”, aldus Amber.

Nu, bijna acht jaar na aankoop van de eerste ijswagen, heeft Amber dertien op maat gemaakte ijswagens onder haar hoede, neemt ze cateringklussen aan, staat ze op festivals en heeft ze onlangs een pop-up in de Koopgoot geopend. Zaken in het buitenland staan al op de planning: de eerste ijswagen vertrekt deze zomer richting Spanje.

Totaalplaatje 


Met Belicio Cheatday en het team van inmiddels dertig man wil de Rotterdamse een totaalplaatje leveren en niet alleen ijs scheppen. Daarom kun je er onder andere ook bubble waffles, grote milkshakes, wafels op stok, ijskoffie, (ijs)donuts, cookiedough en eindeloos veel toppings krijgen. Het enige terras in de Koopgoot is open voor iedereen en Amber hoopt op deze manier de ontbrekende gezelligheid weer terug te brengen.

De pop-up is vanaf 4 mei open voor nog onbepaalde tijd. Je kunt ze in ieder geval vier maanden lang in de Koopgoot vinden.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Wijnbeurs.nl tipt het witte eigenwijze geheimpje uit Italië: Pecorino

De Buik licht samen met wijnbeurs.nl drie geweldige zomers wijnen uit de komende weken. Als tweede de witte, eigenwijze Damasco Pecorino.

Deze heerlijke zaak krijgt een zusje, maar dat is geen restaurant

De Buik spreekt Nadja van Savor&Nosh over het nieuwe zusje op de Westewagenstraat, Savor&Nosh Patisserie & Deli.

Winactie: waar lees jij de Buik Magazine deze zomer?

Waar lees jij de Buik Magazine deze zomer? Deel je Buik-moment en. maak kans op zomerse prijzen!