Chilihoning- of toch Jack Daniels marinade? Uit de smoker of liever van de houtskoolgril? Voor iedereen die, net zoals wij, ervan houdt om als een barbaar vlees van het bot te eten hebben wij een lijst gemaakt met de beste ribs van de havenstad.
Chilihoning- of toch Jack Daniels marinade? Uit de smoker of liever van de houtskoolgril? Voor iedereen die, net zoals wij, ervan houdt om als een barbaar vlees van het bot te eten hebben wij een lijst gemaakt met de beste ribs van de havenstad.
Bij Holy Smoke staat de gril de hele dag aan. Je kan hier de legendarische spareribs met home made BBQ saus dus bestellen voor ontbijt, lunch of diner. Misschien lijkt negen uur een beetje vroeg, maar ons kun je er voor wakker maken.
Bij de tiki-bar een portie ribs met chilipeper en lente ui, zwarte sesam en yoghurtsaus erbij. Klinkt ons als muziek in de oren. We bestellen er graag nog een heerlijke cocktail bij om tegenover het pepertje van de ribs zetten.
Deze halal spareribs van Madeira House zijn niet meer weg te denken uit Rotterdam en mogen daarom ook niet van het lijstje ontbreken. Deze ribs zijn gewoon wat je van ze verlangt: mals en sappig.
De enige échte soulfull ribs in town, die zijn van Nathan Meyer. Deze eet je bij het maandelijks terugkerende evenement: Smells Good in the Hood. Deze spareribs zijn pas echt soulfood en worden gemaakt “zoals alleen Big Nate dat kan”.
Stadscafé Bokaal kan er ook wat van: hun zoet-pittige spareribs met chilihoning marinade en frietjes of rosevalaardappeltjes, slaan de spijker op zijn kop. Lekker met een (of misschien twee) van de vele speciaal biertjes van Bokaal.
Met keuze uit de twee soorten ribs - Black Angus Beef of Pork – die op de kaart staan is het even twijfelen. De ribs worden gerookt in de Oklahoma smoker die Roffa streetfoodbar bezit. Dat proef je en ga je voor terug. Geloof ons.
Langzaam gegaarde spareribs met Amerikaanse BBQ rub, knoflooksaus, coleslaw en friet. Deze echte Amerikaanse ribs bestel je bij Hudson, die naar eigen zeggen ‘Tasty food with an American bite hebben’.
Met deze klassieker sluiten we ons lijstje af. Bij Granny’s worden de ribs op de houtskoolgrill bereid en heb je keuze uit hun klassieker of de hotribs. Hier weten ze hoe het hoort: het vlees valt bijna van het bot.
Een nieuw kookboek, uitgebracht door vier veiligheidsregio's. Naast recepten die handig zijn in een tijd van nood, vind je ook praktische tips.
Kaapse Maria aan de Mauritsweg heeft meer in de mars dan alleen de 24 taps met bier en ciders: verrassende gerechten en een gastvrije sfeer voor iedereen.
De vijfde editie van de Buik Live is dit keer bij Bistrot-Bar Frère: een Franse buurtbistro die verrast met hoge kwaliteit.
Geniet van de volgende voordelen: