Ellen Scholtens

Hoofdredacteur

Ellen – geboren in het beste wijnjaar van de (vorige) eeuw – is een echte lekkerbek. Waar ze ook is, overal wil ze proeven. In haar nieuwe center of the universe Utrecht is ze op zoek naar net dat ene speciale adresje.

Ellen kent de horeca als geen ander. Ze heeft jarenlange ervaring in de (culinaire) dagbladjournalistiek en tijdschriftenwereld, schrijft (kook)boeken en was conservator van (good) foodfestival KunsthalKOOKT (2004-2015) en het World Food Festival in Rotterdam (2013). In haar nieuwe stadsie keert ze terug naar de basis: lekkere stukkies tikken.

‘Kameelbollen’ zijn de hardlopers bij bakkerij Kameel

Bakkerij Kameel in Utrecht: ambachtelijk zuurdesem, Fins geïnspireerde ‘kameelbollen’ en zoete broodjes in het sfeervolle Museumkwartier.

Met dank aan Mosa heeft ook De Bilt een restobar op niveau

Restobar Mosa in De Bilt verrast met verfijnde bar bites, perfect gegaarde octopus en een chef’s table ervaring op topniveau. Proef wat Mosa uniek maakt!

Gouden tip: ga vroeg eten bij Restobar Rosie

Bij Rosie in Utrecht geniet je van originele gerechten, goede wijnen en een ontspannen vibe. Vroeg eten loont: geen reservering nodig!

Vis van de dag en groente uit het seizoen bij Maresia

Maresia in Utrecht serveert mediterrane vis- en vega-gerechten in een beachy interieur met wijnbar, dj’s en zomerse sfeer.

Voor een strandgevoel naar En Public

En Public in Utrecht: restobar met Zuid-Europese kaart, originele gerechten en wijnen, met uitzicht op het Griftpark en een zonnig terras.

Loft88: lekkere buzz bij het ‘Ibiza van Bilthoven’

Loft88 in Bilthoven: sfeervol dineren in boho-sfeer met pizza, risotto en meer. Het 'Ibiza van Bilthoven' verrast positief!