Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart komen 10 chefs met een of meerdere Michelinsterren naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Daar koken zij 10 gangen voor de gasten.
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart komen 10 chefs met een of meerdere Michelinsterren naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Daar koken zij 10 gangen voor de gasten.
De chefs komen uit het hele land. “Ook al ben ik sterrenliefhebber, toch rijd ik niet zo snel naar Weert om daar te gaan eten,” zegt Lisette Ernens, een van de organisatoren. “Het is leuk dat je de sterrenchefs hier allemaal in een keer ziet.”
Deelnemers zijn onder andere Erik van Loo (Parkheuvel), Yornie van Dijk (De Basiliek) en natuurlijk uit Den Haag Ronald van Roon (Calla’s). De ontvangst met champagne en amuses wordt verzorgd door Jim Boctor, chef van Kasteel de Wittenburg.
Na de ontvangst maken gasten een wandeling door het kasteel en proeven zij al lopend vier voorgerechten. De wandeling eindigt in de Oranje Nassau Zaal, waar nog eens vier warme gerechten en twee desserts worden geserveerd, met daarbij passende wijnen.
Na het eten is het feest nog niet voorbij: om 22.00u begint een afterparty in het lounge café, met koffie, likeur en friandises. In de ballroom draait een dj plaatjes voor de gasten die nog even met de voetjes van de vloer willen.
De Buik at bij Restaurant CRU, waar chef Alan de Vries zijn keuken rechtstreeks vanuit het bos heeft meegenomen naar Scheveningen.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de beste broodjes in Amsterdam.
Geniet van de volgende voordelen: