Grootste sterrenrestaurant van Nederland komt naar Wassenaar

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart komen 10 sterrenchefs naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Daar koken zij 10 gangen voor de gasten.

9 Feb 2024 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

Grootste sterrenrestaurant van Nederland komt naar Wassenaar

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart komen 10 chefs met een of meerdere Michelinsterren naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Daar koken zij 10 gangen voor de gasten.

Champagne en amuses


De chefs komen uit het hele land. “Ook al ben ik sterrenliefhebber, toch rijd ik niet zo snel naar Weert om daar te gaan eten,” zegt Lisette Ernens, een van de organisatoren. “Het is leuk dat je de sterrenchefs hier allemaal in een keer ziet.”

Deelnemers zijn onder andere Erik van Loo (Parkheuvel), Yornie van Dijk (De Basiliek) en natuurlijk uit Den Haag Ronald van Roon (Calla’s). De ontvangst met champagne en amuses wordt verzorgd door Jim Boctor, chef van Kasteel de Wittenburg.

Programma


Na de ontvangst maken gasten een wandeling door het kasteel en proeven zij al lopend vier voorgerechten. De wandeling eindigt in de Oranje Nassau Zaal, waar nog eens vier warme gerechten en twee desserts worden geserveerd, met daarbij passende wijnen.

Na het eten is het feest nog niet voorbij: om 22.00u begint een afterparty in het lounge café, met koffie, likeur en friandises. In de ballroom draait een dj plaatjes voor de gasten die nog even met de voetjes van de vloer willen.

Klik hier voor meer informatie en om tickets te bestellen.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Cru in Den Haag: waar wild écht wild mag zijn

De Buik at bij Restaurant CRU, waar chef Alan de Vries zijn keuken rechtstreeks vanuit het bos heeft meegenomen naar Scheveningen.

Uit ons magazine: holistische cuisine: high-end cateraars veroveren de horeca (en al jouw zintuigen)

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.

Uit ons magazine: broodjes zijn de nieuwe trend in Amsterdam

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de beste broodjes in Amsterdam.