In het koffietafelboek Chef zie je 25 Rotterdamse chefs van dichtbij

De liefhebber van de Rotterdamse gastronomie zal het niet ontgaan zijn: de lancering van het koffietafelboek Chef.

10 Dec 2021 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

In het koffietafelboek Chef zie je 25 Rotterdamse chefs van dichtbij

De liefhebber van de Rotterdamse gastronomie zal het niet ontgaan zijn: de lancering van het koffietafelboek Chef. Een naslagwerk over maar liefst 25 Rotterdamse chefs, die verhalen over hun werk, hun historie, hun keuken en hun favoriete gerecht. Bij de Buik mogen we drie exemplaren weggeven (à €37,50 per stuk). Meedoen? Vul het formulier in onderaan deze pagina.

25 Rotterdamse chefs in beeld


Het boek chef draait om Rotterdamse chef. Maar liefst 25 topchefs uit onze stad (en net daarbuiten) geven een kijkje in hun keuken, letterlijk, maar ook figuurlijk. We horen Patrick 't Hart van Zeezout*, die vroeger maar een stille jongen was en over de misgelopen handbalcarrière van Richard Meijer van Sans Frou Frou. Ook vertellen de chefs over een van hun favoriete gerechten, zoals de gemarineerde ganzenlever met dun geschaafde appel, appelparels, coquilles en wintertruffel van Fred Mustert (van restaurant Fred**) of een eetbare telefoon (!) van François Geurds (restaurant François Geurds**)

Het boek is te koop bij de betere Rotterdamse boekhandel en te bestellen via de website van uitgever Kyosei.

Schitterende fotografie


Het boek staat vol met adembenemende foto's van bekende Rotterdamse fotograaf Rick Arnold. Hij zette elke chef op de foto en legde voor elke chef een gerecht vast op de gevoelige plaat, zoals de beroemde peer van Michael van der Kroft van restaurant Tres die hierboven staat afgebeeld.

Maak kans op een exemplaar

Bij de Buik mogen we drie van deze schitterende koffietafelboeken weggeven (à €37,50 per stuk). Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in en we laten je voor de feestdagen nog weten wie dit mooie naslagwerk thuis krijgt.

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Waarom een dagje Rotterdam begint en eindigt bij Hotel New York

De Buik heeft een route uitgestippeld voor een dagje Rotterdam, te beginnen bij Hotel New York, dan de Maas en het centrum van de stad als uitgangspunt.

Kunst op de golven: ontdek de juweeltjes aan boord van de ss Rotterdam

Tijdens de nieuwe rondleiding bij ss Rotterdam, de kunsttour, maak je een culturele reis langs deze kunstwerken en de verhalen die zij vertellen.

Chef Michael van der Kroft van Tres over andere smaakmakers dan zout

De Buik spreekt smaakmaker Michael van der Kroft, de chef van Restaurant Tres die net een Groene Ster toegekend kreeg van Michelin.