In het koffietafelboek Chef zie je 25 Rotterdamse chefs van dichtbij

De liefhebber van de Rotterdamse gastronomie zal het niet ontgaan zijn: de lancering van het koffietafelboek Chef.

10 Dec 2021 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

In het koffietafelboek Chef zie je 25 Rotterdamse chefs van dichtbij

De liefhebber van de Rotterdamse gastronomie zal het niet ontgaan zijn: de lancering van het koffietafelboek Chef. Een naslagwerk over maar liefst 25 Rotterdamse chefs, die verhalen over hun werk, hun historie, hun keuken en hun favoriete gerecht. Bij de Buik mogen we drie exemplaren weggeven (à €37,50 per stuk). Meedoen? Vul het formulier in onderaan deze pagina.

25 Rotterdamse chefs in beeld


Het boek chef draait om Rotterdamse chef. Maar liefst 25 topchefs uit onze stad (en net daarbuiten) geven een kijkje in hun keuken, letterlijk, maar ook figuurlijk. We horen Patrick 't Hart van Zeezout*, die vroeger maar een stille jongen was en over de misgelopen handbalcarrière van Richard Meijer van Sans Frou Frou. Ook vertellen de chefs over een van hun favoriete gerechten, zoals de gemarineerde ganzenlever met dun geschaafde appel, appelparels, coquilles en wintertruffel van Fred Mustert (van restaurant Fred**) of een eetbare telefoon (!) van François Geurds (restaurant François Geurds**)

Het boek is te koop bij de betere Rotterdamse boekhandel en te bestellen via de website van uitgever Kyosei.

Schitterende fotografie


Het boek staat vol met adembenemende foto's van bekende Rotterdamse fotograaf Rick Arnold. Hij zette elke chef op de foto en legde voor elke chef een gerecht vast op de gevoelige plaat, zoals de beroemde peer van Michael van der Kroft van restaurant Tres die hierboven staat afgebeeld.

Maak kans op een exemplaar

Bij de Buik mogen we drie van deze schitterende koffietafelboeken weggeven (à €37,50 per stuk). Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in en we laten je voor de feestdagen nog weten wie dit mooie naslagwerk thuis krijgt.

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: tussen Arubaanse pastechi en Peruaanse empanadas

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met François Geurds en Daniella Jáuregui Jeri.

Beleef het Soulful Christmas Dinner met A Gospel Christmas bij Theater Rotterdam

Beleef het Soulful Christmas dinner met A Gospel Christmas en een Caribisch Fusion buffet tijdens kerstavond bij Theater Rotterdam.

Uit ons magazine: de smaken van China in Mokum

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Timo de Beurs van Café Wu en Kaji But van Sea Palace.