close
navigation
Bekijk 883 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (62)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Kalfshart bereiden in een handomdraai

Ondergewaardeerd: kalfshart. Snijd vet en aderen gewoon weg. Wat je overhoudt, voelt als stevig rood vlees. Bakken als biefstuk en in dunne plakjes snijden

Verhaal toevoegen aan favorieten Krokodil of liever fazant? Treuren heeft ze beide

Treuren: al honderd jaar het vertrouwde adres voor wild, maar ook een gerenommeerde traiteur. Wereldberoemd, zeker voor wie in Rotterdam woont.

Verhaal toevoegen aan favorieten Eigenlijk was Marco altijd al een Chocoholic

Marco Harreman alias Chocoholic is een eigenwijze bonbonmaker. Hij gebruikt ongewone ingrediënten zoals gebakken ui, lavendel, piment en wasabi.

Verhaal toevoegen aan favorieten Meel van De Walvisch is het begin van broodgeluk

Dit is het ware geluk: je huis gevuld met de geur van versgebakken brood. Alles wat je nodig hebt, vind je in Korenmolen De Walvisch. En niks verbeteraars!

Verhaal toevoegen aan favorieten Banketbakkerij Carlier: Kralingen op z'n chicst

Banketbakkerij Carlier in Kralingen herinnert niet aan vroeger, het ís er vroeger. Behalve voor de nostalgie kom je er voor de beste taarten van de stad.

Verhaal toevoegen aan favorieten Gegarandeerd het allerbeste vlees: Van der Burg & Bol

Kwaliteit en klantgerichtheid vormen al 115 jaar lang de basis voor Van der Burg & Bol. Zij bieden alleen het allerbeste vlees.

Verhaal toevoegen aan favorieten Brandzaak meldt zich aan het koffiefront

Exclusief voor Nederland: koffie van de 'ongewassen Jemen'. Brandzaak in Rotterdam heeft 'm.

Verhaal toevoegen aan favorieten Bij MEUK weten ze hoe je koffie maakt

In pop-up MEUK aan de Zaagmolendrift in het Oude Noorden drink je een meer dan fatsoenlijke bak bij Jorre de Jong. Nog twee weken open.

Verhaal toevoegen aan favorieten Nét die dingen die de vader die alles heeft nog niet heeft

Vader heeft alles al, want de vaders van tegenwoordig zijn helemaal bij de tijd. Dus wat moet je geven op vaderdag? De Buik vond toch 'n paar leuke dingen.

Verhaal toevoegen aan favorieten Het staat al 6-0 voor de keuken van de oranjefan

De echte WK-fan denkt, slaapt, eet en drinkt natuurlijk in het oranje! De Buik selecteerde zes oranje producten die de keuken helemaal WK-fähig maken.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »