Ondergewaardeerd: kalfshart. Snijd vet en aderen gewoon weg. Wat je overhoudt, voelt als stevig rood vlees. Bakken als biefstuk en in dunne plakjes snijden
Treuren: al honderd jaar het vertrouwde adres voor wild, maar ook een gerenommeerde traiteur. Wereldberoemd, zeker voor wie in Rotterdam woont.
Marco Harreman alias Chocoholic is een eigenwijze bonbonmaker. Hij gebruikt ongewone ingrediënten zoals gebakken ui, lavendel, piment en wasabi.
Dit is het ware geluk: je huis gevuld met de geur van versgebakken brood. Alles wat je nodig hebt, vind je in Korenmolen De Walvisch. En niks verbeteraars!
Banketbakkerij Carlier in Kralingen herinnert niet aan vroeger, het ís er vroeger. Behalve voor de nostalgie kom je er voor de beste taarten van de stad.
Kwaliteit en klantgerichtheid vormen al 115 jaar lang de basis voor Van der Burg & Bol. Zij bieden alleen het allerbeste vlees.
Exclusief voor Nederland: koffie van de 'ongewassen Jemen'. Brandzaak in Rotterdam heeft 'm.
In pop-up MEUK aan de Zaagmolendrift in het Oude Noorden drink je een meer dan fatsoenlijke bak bij Jorre de Jong. Nog twee weken open.
Vader heeft alles al, want de vaders van tegenwoordig zijn helemaal bij de tijd. Dus wat moet je geven op vaderdag? De Buik vond toch 'n paar leuke dingen.
De echte WK-fan denkt, slaapt, eet en drinkt natuurlijk in het oranje! De Buik selecteerde zes oranje producten die de keuken helemaal WK-fähig maken.
Geniet van de volgende voordelen: