Park 16hoven zoekt: ondernemer met lef

Park 16Hoven zoekt ondernemers met lef en visie om een nieuw horecapaviljoen in het park te realiseren. Lees snel verder voor de voorwaarden!

24 Nov 2015 Irene van der Linden

blogger Irene van der Linden is neerlandicus en tekstschrijver. Verzamelt kookboeken maar maakt meestal spaghetti. Praat altijd over eten, maar helpt nooit met koken.

Park 16hoven zoekt: ondernemer met lef

Horecaondernemers en chefs opgelet: Park 16Hoven zoekt bevlogen mensen voor het realiseren van hun nieuwe horecapaviljoen. Ben jij een creatieve chef, betrokken ondernemer of slimme investeerder, lees dan snel verder.

Park 16Hoven is Rotterdams nieuwste woonwijk met een prachtig, deels nieuw aangelegd stadspark. Het park lig slechts een kwartiertje fietsen van het centrum en heeft een grote (zwem)vijver, ruiterpaden, een natuurlijke bron en zelfs een klein eilandje. Het enige dat nog ontbreekt, is goede horeca. Hier komt gelukkig verandering in met de komst van een splinternieuw horecapaviljoen. Het bestemmingsplan is er, een ondernemer met visie nog niet.

Boomstammen met wilde paddenstoelen 2

Een droom voor elke chef

Met Park 16Hoven heb je als chef een enorme supermarkt in je voortuin. Lamsvlees haal je bij de schapenherder, meel bij de molen aan de rand van het park en paddenstoelen en kruiden pluk je gewoon zelf. De volkstuinen staan vol met verse groenten en de visafslag zit op een steenworp afstand. Je hebt dus ruim de beschikking over verse en biologische producten van het seizoen. Er wordt dan ook gezocht naar iemand met een duurzame visie, die lokaal en met de seizoenen kookt en denkt.

Schapenherder in Park 16Hoven 1

Al enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Bekijk dan snel de voorwaarden.

Unieke locatie aan het water

Het paviljoen komt aan de oever van de grote vijver te liggen, met uitzicht op de hertenweide en het vogeleiland. Boven de bomen uit zie je de skyline van de stad. Park 16Hoven zoekt een chef, ondernemer of investeerder (alle drie mag ook!) die een allround concept kan creëren. Het paviljoen moet een plek worden waar je met de hele familie terecht kunt, een goede kop koffie kunt krijgen en waar je biologische producten uit het park kunt kopen. Tegelijkertijd moet er ruimte zijn om goed te dineren en uitgebreid te borrelen.

Koken in de kas 1

Het paviljoen zoekt dus een betrokken en enthousiaste ondernemer, die verder denkt dan ontbijt, lunch en diner. Loopt jouw hoofd al over van de ideeën en heb je het gevoel dat jouw visie perfect aansluit bij deze duurzame en bijzondere locatie? Kijk dan snel op de website voor alle informatie en contactgegevens.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
De beste smashburgers in Rotterdam: hier eet je ze

Ontdek de 12 beste plekken voor smashburgers in Rotterdam. Van sappige classics tot creatieve specials: er is voor iedereen wat in Rotterdam.

7 stops voor een culinaire wereldreis in de Markthal

Voor de lezers van de Buik zetten we hier zeven tips voor de Markthal op een rij, met diverse smaken van over de hele wereld.

Wijnbeurs.nl tipt het witte eigenwijze geheimpje uit Italië: Pecorino

De Buik licht samen met wijnbeurs.nl drie geweldige zomers wijnen uit de komende weken. Als tweede de witte, eigenwijze Damasco Pecorino.