Het is ze weer gelukt! Na ‘All Day Breakfast At Tiffiny’s’ in de Hoogstraat eerder dit jaar heeft De Soda Club weer een unieke locatie gevonden. Vanaf donderdag 16 juni vind je de pop-up in de Ferro Dome tijdens dansvoorstelling COURAGE.
Het is ze weer gelukt! Na ‘All Day Breakfast At Tiffiny’s’ in de Hoogstraat eerder dit jaar heeft De Soda Club weer een unieke locatie gevonden. Vanaf donderdag 16 juni vind je de pop-up in de Ferro Dome tijdens dansvoorstelling COURAGE.
COURGE is een dansvoorstelling op een rauwe, industriële locatie. Na velen techno feesten wordt de Ferro Dome omgetoverd tot de danstempel van Conny Janssen Danst. Naast een fantasierijke voorstelling met veel droombeelden is er een uitgebreid randprogramma, waaronder de pop-up van De Soda Club.
Momenteel wordt er in de Ferro een indoor garden gebouwd. Het dromerige sprookjesgevoel van de voorstelling zie je terug in het restaurant. Verwacht veel mooie kleuren, kroonluchters en een heuse fontein in het midden van de ruimte. De setting van het restaurant is Frans met sterke invloeden van de botanische tuin in Marrakesh.
In de keuken staat Manuela Gonçalves Tavares van SpiceManuFactory. Verwacht veel duurzame, lokale producten. Manuela werkt namelijk het liefst met producten uit eigen tuin en maakt gebruik van duurzame vis en vlees van de bio-slager. Dit alles wordt geserveerd op kleurrijke vintage borden.
COURAGE vindt plaats van 16 juni t/m 10 juli in de Ferro. Pak de metro naar Marconiplein of de watertaxi naar de Keilehaven en het Ferro terrein is op loopafstand. Mocht je willen dineren op deze bijzondere locatie én een mooie dansvoorstelling willen zien, dan moet je snel zijn. Het restaurant biedt plaats aan 100 man en bijna alles is uitverkocht.
Foto's: instagram.com/desodaclub
Het mysterieuze aspect van De Soda Club zorgt voor een stormloop aan aanmeldingen. In een fabriek in Schiedam worden de lekkerste diners voorgeschoteld.
Het beste nieuwe restaurant van Rotterdam? Dat bepaal jij! Er kan nu gestemd worden op de Favoriete Nieuwkomer van 2025.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Timo de Beurs van Café Wu en Kaji But van Sea Palace.
Geniet van de volgende voordelen: