Bij CEO Baas van het vlees in Katendrecht serveren ze het beste stukje rund, kalf of varken op Amerikaanse wijze.
Barbecuekoning Jord Althuizen en Kasper Stuart hebben in de Van Nellefabriek de Rotterdamse versie van Black Smoke geopend. Vuur, vuur en nog eens vuur.
Pop-up restaurant Asian BBQ verzorgt hun verrukkelijke BBQ en vanaf augustus 2024 op de Buitenhavenweg 142.
Prijswinnende hamburgerzaak Ter Marsch & Co doet er niet moeilijk over: dit is een plek voor vleeseters, maar de vegan eter kan er ook prima terecht.
Bij Hamburg aan de Witte de Withstraat eet je niet zo maar hamburgers. Op 'Hamburger Hill' (lees: Witte de With) staan de burgers van Hamburg aan de top.
Restaurant De Maaskantine bij de Esch in Rotterdam serveert Amerikaanse specialiteiten in een mooie buitenomgeving direct aan de Maas.
In het souterrain van WORM zit #Wunderbar. Je eet er worst, of soep. Met mooi weer zit je op het terras aan de Witte de With.
Stel je eigen sandwich of ontbijt samen bij lunch- en ontbijtrestaurant Baker & Moore aan de Westblaak, of neem een Raw High Tea
Bokaal serveert bier en bijpassende spijzen en heeft een flink terras op het Maagd van Hollandplein in Rotterdam, tussen de Pannekoekstraat en Botersloot.
The Meatclub in Rotterdam brengt een ode aan het slagersambacht en serveert stoere lunchgerechten met het beste Zuid-Amerikaanse vlees.
Geniet van de volgende voordelen: