Claire Tuns

Blogger

Voor een gezellige (vrijdagmiddag)borrel - het liefste met Bourgondische kaasplank en een goed glas wijn - is zij altijd in. 

Als dit alles voorbij is

De impact van de coronamaatregelen maakt steeds meer duidelijk wat de horeca betekent voor ons leven.

Breng jouw bezorg- en afhaalopties extra onder de aandacht

Promoot jij jouw afhaalopties nog steeds op een (handgeschreven) briefje op de deur? Wij helpen je graag om je zaak extra op te laten vallen!

De nieuwe coronamaatregelen: een tweede horeca lockdown

Op 13 oktober 2020 zijn tijdens de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een tweede lockdown voor de horeca.

Wij zijn benieuwd naar jullie mening: de horecamaatregelen

Nieuw: de Buik Vraagt Dinsdag. Iedere eerste dinsdag besteden wij extra aandacht aan de mening van onze lezers. Dit keer: ga jij nog naar de horeca met alle maatregelen?

De nieuwe richtlijnen voor anderhalve meter in de horeca

Het KHN heeft een protocol opgesteld voor de nieuwe regels voor de horeca in de anderhalve meter economie.

Podcastserie over ondernemen in de wereld van eten en drinken tijdens de coronacrisis

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. Iedere aflevering spreekt host Gijsbregt Brouwer met een gast met een ander expertise over ondernemen in deze tijd.