Jeannot Waaifoort<

Jeannot Waaifoort

Blogger

Jeannot Waaifoort heeft vanuit zijn Limburgse thuis uit geleerd dat tafelen het moment van de dag is. Hij leerde spreken over smaak en bereidingswijze op de Hotelschool. Is klassiek (Frans) culinair geschoold, maar kookt nu het liefst zonder recept, wat hem altijd wel een beetje spanning geeft. Gastheerschap aan tafel is wat hem betreft een vak waar hij echt van kan genieten. Net zoals de emotie die wijn geeft. De wonderlijke tocht van een klein knopje in een oude stok, dat elk jaar weer groen start, tot het vinificatie proces dat eindigt in een spannend glas. Jeannot is een wereldreiziger maar voelt zich toch altijd het meeste thuis in Italië.

Een spannende eetavond bij Café Caron

Café Caron: een sfeervolle Franse bistro in Amsterdam met creatieve streekgerechten, topgastvrijheid en een speelse twist.

Puur maar dan anders puur bij de Basken van Sagardi

De Buik mocht weer aanschuiven bij Sagardi, het Baskische restaurant bij het Spui in Amsterdam. Dat werd een avond puur genieten, in elke zin van het woord.