En alweer een diner-voor-twee cadeau: nu bij Dertien

Binnen drie maanden hebben 10.000 mensen De Buik van Rotterdam ge-like-t op Facebook. Daarom geven we weer een diner-voor-2 weg, nu bij restaurant Dertien.

1 Mrt 2014 Frank van Dijl

blogger Frank is mede-oprichter van De Buik en was er tot 1 juli 2015 aan verbonden.

En alweer een diner-voor-twee cadeau: nu bij Dertien

Zijn jullie er klaar voor? Wij wel: hier is de derde editie van onze 10.000-likes-op-Facebook-diner-voor-twee-weggeef-week. Even om de herinnering op te frissen: de Facebookpagina van De Buik van Rotterdam passeerde afgelopen week de 10.000 likes en dat binnen drie maanden tijd! Ook het bezoek aan onze site zelf vertoont een stijgende lijn. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Daarom willen we jullie, onze likers, bedanken met alweer een diner-voor-twee, ditmaal bij het nieuwe restaurant Dertien van Pepijn Schmeink. Ga naar onze Facebook-pagina, like ons als je dat nog niet hebt gedaan en schrijf hieronder in max. 100 woorden op waarom je graag bij Dertien zou willen dineren, en met wie! Reageren kan tot zondagochtend 2 maart 8.00 uur, daarna maken we een winnaar/winnares bekend. Lees ook even de actievoorwaarden, dan weet je waar je aan toe bent.

En blijf ons volgen, hier en op Facebook, want de komende dagen hebben we nog een paar diners in Rotterdamse toprestaurants in de aanbieding!

Op de foto (van Werkplaats Buijtenland): Pepijn Schmeink aan het werk.

 
Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.

Marie Louise Dekkers 1 Mrt 2014, 9:29

Gisteren heb ik, door De Buik geattendeerd, kennisgemaakt met de heerlijke keuken van 13. Ter gelegenheid van het 15 jaar getrouwd zijn met mijn echtgenoot. Wij willen heel graag weer terug, we weten nu immers de weg en weten dat 13 in dit geval geluk betekent!

Sanne Westra 1 Mrt 2014, 10:38

Dertien staat volgens mij in dit typische geval voor de 3: toppunt van volmaaktheid en 10: de tien vingers die elke gast in Dertien aflikt! Deze ervaring zou ik zó graag delen ( dus Diner-voor-twee + ik betaal =3 ) met twee vriendinnen die beiden, de 13 van het afgelopen jaar als het het bekende ongeluksgetal ervaren hebben. Voor hen nu een Dertien waar met veel genoegen aan teruggedacht kan worden!!

Maarten Jongmans 1 Mrt 2014, 17:39

Dertien redenen waarom mijn vrouw en ik graag naar Dertien willen:1: ontspannen2: verrassende keuken3: veel is mogelijk4: genieten met vrienden5: effe kort maar ook uitgebreid diner6: de heerlijke gin EN tonic7: Rotterdams8: kwaliteit9: een reden dat yup rotterdam niet naar 020 hoeft te verhuizen10: de houtoven 11: verwend worden12: omdat het kan13: omdat er zoveel redenen zijn om naar Dertien te gaan! 

kelvin scheers 2 Mrt 2014, 5:15

Dertien, sinds korte tijd NU al een naam in Rotterdam! Ik zelf ben een een liefhebber van goed eten en gezelligheid! Er zijn meer als dertien redenen om bij deze zaak te willen eten maar voor mij is de voornaamste reden dat mijn beste vriend en oud collega naar Dertien is gegaan om zijn passie te volgen. Wij moeten hem missen en ik wil graag ervaren of we er goed aan hebben gedaan om hem af te staan!

Petra 2 Mrt 2014, 9:01

Om het leven te vieren

Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: Snackspert Eke Bosman over de snackrevolutie

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Eke Bosman, bekend als Snackspert.

Uit ons magazine: van de polder tot Sumatra - chefs over geur, herkomst en echte smaak

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Alan de Vries van Cru en Reza Permadi. Berempah.

Uit ons magazine: tussen Arubaanse pastechi en Peruaanse empanadas

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met François Geurds en Daniella Jáuregui Jeri.