Anne&Max komen naar Rotterdam

Anne&Max komt naar de Korte Hoogstraat in Rotterdam toe. Hier kun je de hele dag door ontbijten, of als je dat al gedaan hebt, lunchen en koffiedrinken.

29 Nov 2017 Charlotte Hamilton

blogger Een negentienjarig journalistiek student en foodie. Denkt ’s ochtends na over wat ze ’s avonds gaat koken. Ze heeft een studentenbudget maar geeft vervolgens al haar geld uit aan etentjes.

Anne&Max komen naar Rotterdam

Voor de vroege vogels óf nachtbrakers onder ons: we krijgen een plek waar je de hele dag door kan ontbijten. In januari komt er namelijk een Anne&Max in Rotterdam. Anne&Max zit al op tien andere plekken in Nederland, maar heeft nu de Korte Hoogstraat in Rotterdam gevonden. Vanaf januari kun je hier koffiedrinken, lunchen, highteaën, borrelen en dus van 9 tot 5 ontbijten.

Wie zijn Anne en Max? 

Tjiwa Huang en zijn vrouw Kani Jiang gaan Anne&Max in Rotterdam openen: “De namen Anne en Max, twee fictieve personen, zal je steeds terug zien komen in het café”, legt Tjiwa uit. “Bestel bijvoorbeeld een Maxiato (macchiato) of ‘van Anne’s wat’". Het eten wordt huisgemaakt en biologisch . Zo kun je bijvoorbeeld een vegan soepje eten en kiezen uit allerlei verschillende taartjes. Wobbe van Zoelen, eigenaar van Anne&Max, heeft hoge verwachtingen van de nieuwe vestiging in Rotterdam: “Het is de bedoeling dat onze gasten het gevoel hebben dat Anne&Max ook een beetje hun huiskamer is.”


Anne&Max in Rotterdam 

“We hebben het gevoel dat Rotterdam de geschikte plek voor Anne&Max zal zijn omdat het zo divers is hier. We hebben een mooie locatie aan de Korte Hoogstraat, wat hopelijk een ontmoetingsplek wordt”, zegt Tjiwa. Dat hoopt Wobbe ook: “We willen geen keten zijn, die zijn er al genoeg. We willen lekker lokaal werken in Rotterdam”. 



We moeten nog wel eventjes wachten op Anne&Max. In januari zullen ze gaan openen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat het café al in december zijn deuren zou openen, maar door vertraging in de verbouwing laten Anne&Max ons nog eventjes wachten. 



Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: Thaise en Finse chef zijn het roerend eens over groente

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Pranee Chinnasr en Mari Pitkänen.

Uit ons magazine: Snackspert Eke Bosman over de snackrevolutie

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Eke Bosman, bekend als Snackspert.

Uit ons magazine: van de polder tot Sumatra - chefs over geur, herkomst en echte smaak

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Alan de Vries van Cru en Reza Permadi. Berempah.