Gastvrij Rotterdam is terug en de Buik is er weer bij

De grootste horecabeurs van de regio staat weer voor de deur. Wij zetten op een rij welke stands je niet mag missen tijdens Gastvrij Rotterdam.

14 Sep 2021 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

Gastvrij Rotterdam is terug en de Buik is er weer bij

Van 20 tot en met 22 september 2021 staat Rotterdam Ahoy opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Gastvrij Rotterdam is terug en is de eerste beurs waar professionals uit de horeca en foodservice elkaar weer kunnen treffen, na een lastig anderhalf jaar. De Buik is erbij met een podcast studio. Lees verder over wat er nog meer gebeurt.

Het evenement 

Gedurende drie dagen kunnen horecaondernemers weer inspiratie opdoen en wordt bekend welke trends en producten we de komende tijd in de horeca voorbij gaan zien komen. Op de grootste horecavakbeurs van regio Rotterdam staan maar liefst 400 exposanten, zijn een keur aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Dit jaar mag ook de Buik deelnemen met een eigen stand en nemen we live podcasts op. Wij vertellen je alvast waar we naar uitkijken tijdens Gastvrij Rotterdam.

Onze eigen stand van de Buik


Op onze eigen stand houden we het simpel: lekker proeven en lekker kletsen. Dat laatste gaat wel op inhoud. Je kunt namelijk de opname van zes podcasts live bijwonen in onze podcaststudio, in hal B recht tegenover Bidfood. We hebben alvast een podcast opgenomen, met Robert Melaard de directeur van Gastvrij Rotterdam. Het is een vooruitblik, luister hem hieronder en je bent binnen een half uur bij over wat Gastvrij dit jaar gaat brengen.

De Zegro 


Als echte Rotterdamse groothandel mag Zegro natuurlijk niet ontbreken. Tijdens Gastvrij Rotterdam lijkt hun stand verdacht veel op de bistro uit hun cash & carry winkel in de Spaanse Polder. Er zijn opnames voor RUR met onder meer Jan-Dirk Stouten en trendwatcher en mede-eigenaar van de Buik Gijsbregt Brouwer. Alles leren over wijn-spijs of bier-spijs en veel lekkers proeven? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.  

De afterparty


Op dinsdagavond kun je na de beurs nog verder netwerken op het Witte de With-kwartier. Vanaf 18.00 organiseert Gastvrij Rotterdam samen met een aantal partners hier het Gastvrij Rotterdam Network Event, waarbij deze uitgaansstraat in alle glorie beleefd kan worden. Er doen meer dan tien horecazaken mee, zodat er voldoende te proeven is.

Oestersteekwedstrijd 


'Wie is de snelste oestersteker van Nederland?' komt naar Rotterdam wel te verstaan. Onder leiding van Barend Havenaar zullen meer dan twintig deelnemers op Gastvrij Rotterdam strijden om wie de snelste en beste oestersteker is.  


Nog niet aangemeld? Registreer je hier: https://www.gastvrij-rotterdam.nl/registreer

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Shake it like you mean it: 8 cocktailbars om deze zomer te bezoeken

Rotterdam barst van de plekken waar mixologie tot kunst is verheven. Samen met Sligro selecteerden we 8 cocktailbars waar je deze zomer niet omheen kunt.

De beste smashburgers in Rotterdam: hier eet je ze

Ontdek de 12 beste plekken voor smashburgers in Rotterdam. Van sappige classics tot creatieve specials: er is voor iedereen wat in Rotterdam.

7 stops voor een culinaire wereldreis in de Markthal

Voor de lezers van de Buik zetten we hier zeven tips voor de Markthal op een rij, met diverse smaken van over de hele wereld.