Irene Braas<

Irene Braas

Blogger

Als echte foodlover begon Irene haar culinaire avontuur al op vroege leeftijd. Met haar passie voor eten werkte ze al snel als kok in de keukens van toprestaurants in Nederland en Engeland. Tegenwoordig werkt ze niet meer als kok, maar geniet ze ervan wanneer anderen voor haar koken, wetende hoeveel liefde en werk er in elk gerecht zit. Ze is altijd in voor nieuwe smaaksensaties en deelt haar ontdekkingen met veel plezier. 

Proeflokaal Hugo is aantrekkelijk, rood en vernieuwd

Hugo heeft een nieuwe stijl en De Buik ging langs om de dinerkaart uitgebreid te proeven, van (vegan) rendang loaded fries tot de crispy chicken burger.

YANO: oog voor details met Indische variatie

Yano verrast met Indische variatie in fine dining. Chef Yuri en Britta zetten een culinaire ervaring neer vol details, persoonlijke touch en umami.

De nieuwe Kevin Bacon Bar, waar smaak en design samenkomen

Ontdek de Kevin Bacon Bar in Hotel not Hotel. Thaise klassieker en innovatieve gerechten, met bijpassende cocktails en een uniek design.