Judith van den Berg<

Judith van den Berg

Stagiaire

Judith is journalistiek student in Tilburg en voelt zich helemaal op haar plek in het bourgondische zuiden. Lekker eten, gezellig borrelen en goed glas wijn is ze daarom ook niet vies van. Gecombineerd met de stad Rotterdam, maakt dit een goed duo.

De lekkerste patat van Rotterdam: deze 9 zaken zorgen voor instant geluk

Wij kunnen wel genieten van een patatje of frietje op z'n tijd. Bij deze negen zaken in Rotterdam haal je volgens de Buik een écht lekker patatje.

Nieuwe formule voor De Geheime Tuin Winterfestival: “vlammen in exotische sferen”

1 tot en met 3 maart is het weer zover: dan wordt het Winterfestival van De Geheime Tuin weer georganiseerd. Dit keer wel in een ander jasje.

PLSTK Café zet een streep door plastic

Je zou denken dat de horeca niet zonder plastic kan, maar PLSTK Café in Hoek van Holland bewijst anders. Hun doel is om het eerste plasticvrije eetcafé van Nederland te worden.

Typisch Rotterdam: ‘Geen gekkigheid’ bij De Ballentent

Rotterdam zou Rotterdam niet zijn zonder zijn typische mentaliteit en natuurlijk horeca. Deze keer gaan we in gesprek met René Keehnen, eigenaar van het het eetcafé met de beroemde gehaktbal: De Ballentent

Verse bara’s vind je bij Radjoe Art in de Hoogstraat

Na jaren cateren op festivals kun je sinds september vorig jaar aan de Hoogstraat terecht voor Surinaams-Hindoestaans eten bij Radjoe Art.

Winterse warmte: 12X opwarmen bij de open haard

Wij begrijpen het wel dat je wat warmte kunt gebruiken nu de zon ietwat afwezig is. Bij deze twaalf plekken kun je je lekker opwarmen.