Michiel van Gaalen

Blogger

Michiel bakt in het dagelijkse leven Brabants worstenbrood bij de Bakkende Brabander (https://www.debakkendebrabander.nl/) en verdient zijn brood daarnaast met Salesforce advies. De culinaire genen zitten in zijn familie, naast een moeder die lekker kookte,  was zijn opa vroeger in 's Hertogenbosch een graaggeziene restaurateur. Zelf staat hij graag achter het fornuis om voor Annelie en zijn drie zoons te koken. Culinair kan hij lastig kiezen tussen Rotterdam en Amsterdam, misschien dat de Buik daar verandering in gaat brengen.

Er wordt wild gekookt bij Belén

Er wordt wild gekookt op het Middellandplein bij bistro Belen

S. Pellegrino Starring Concept bij Hofstede Meerzigt

Dining with the stars bij Hofstede Meerzigt met Tweesterren Gastchef Dick Middelweerd

Feyenoord Sushi op z'n Brabants bij Mood

Op de Kop van Zuid opende afgelopen in het voormalige pand van restaurant Las Palmas Eveline Wu haar Mood Rotterdam. Na een verbouwing van het interieur en verandering van de kaart, gingen wij weer eens langs.