Pepijn Schmeink

Restaurateur/chef

Pepijn is restaurateur/chef van Dertien. Hij schrijft op De Buik over zijn 'chef's favourites'. Dat ene gerecht waarvoor hij steeds terugkeert in het restaurant van een Rotterdamse collega.

Warm zoals de vrouw is, is soep van Lof der Zoetheid

Op lekker luie zondagochtenden (die bij hem meestal op woensdag vallen), mag Pepijn Schmeink graag verwijlen bij Lof der Zoetheid. Verliefd op 2 vrouwen.

Onze jonge bokjes gaan naar Spanje. Waarom eigenlijk?

Nederlandse geitebokjes gaan massaal naar Spanje en niet met vakantie. Hier vormen ze het bijproduct van de geitenkaasproductie, ginds eten ze ze graag.

Chef's favourites: De beste Turkse pizza

Deel 2 in de serie Chef's favourites. Pepijn Schmeink eet dat éne topgerecht bij zijn Rotterdamse collega's. Aflevering 2: Turkse Pizza bij Eethuis Kösem.

Chef's favourites: Bi Bim Bap bij Gamasot

Start van onze serie Chef's favourites: Pepijn Schmeink eet dat éne topgerecht bij zijn Rotterdamse collega's. Aflevering 1: Bi Bim Bap in Gamasot.