Bruusk barbecueën bij Fuiks

BruuskBBQ@Fuiks opent de herfst met een Smokey Goodness barbecue. Hartverwarmende gerechten van het vuur en de bbq. Neem een lekkere warme trui mee!

17 Sep 2015 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

Bruusk barbecueën bij Fuiks

Barbecue is allang niet meer een typische zomeractiviteit. Wel nee, het hele jaar door kun je prima de heerlijkste gerechten op hete kolen bereiden. Bij Fuiks in Capelle weten ze dat maar al te goed. Morgen heeft Fuiks de mannen van Smokey Goodness op bezoek. Deze bbq-masters gaan de hele avond toveren op open vuur. En je kunt er nog bij zijn!

Fuiks-buitenhaard

Fuiks in Capelle aan IJssel wil met BruuskBBQ @Fuiks de herfst begroeten en de zomer met een big bang afsluiten. Tijdens dit event bereiden de keukenchefs samen met wereldkampioen whole hog bbq, Jord Althuizen, gerechten op een authentieke wijze en koken zij op open vuur.

Jord-Althuizen-680

Jord Althuizen ( foto: Remko Kraaijenveld)

Jord Althuizen is van Smokey Goodness, ook wel bekend van het tv-programma Grillmasters.  Althuizen en zijn kompanen gaan onder meer de Heyde Hoeve varkensburger bereiden (traag gegaarde pulled pork) en fire roasted picanha steak (vuur geroosterd staartstuk van maïs gevoerd Black Angus rund) En wat te denken van vier uur traag gegaard buikspek of een warm gerookte makreelfilet uit de smoker. En voor de zoetekauwen zijn er crêpes suzette a la minute op de Ofyr bereid.

Fuiks-Smokey-Goodness

Naast de heerlijke BBQ gerechten zorgt Fuiks voor een avondvullend programma met onder meer de coverband Bite.

Uiteraard heeft Fuiks gedurende deze avond nog meer verrassingen. Lees hier de flyer.

Let wel: reserveren is verplicht, bel 010-4582465 dan ben jij er bij.

 

Dresscode: BruuskBBQ-proof (casual met warme trui/jas)

Prijs: 30 euro exclusief drank

Fuiks eten & drinken
Bar - Restaurant - Terras
Vuykpark 1
2903 LP Capelle aan den IJssel

 

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Dankzij deze Rotterdammers haal je alles uit je (culinaire) reis naar Japan

Heb jij Japanplannen, lees dan snel verder hoe je het meest uit je reis haalt, ook culinair, met behulp van Rotterdamse reisbureau Buitenlandsche Zaken.

Wereldse wintervieringen in de Markthal

In de Markthal proef je het wintergevoel van over de hele wereld. Of je nu feest viert met samosa’s en falafel of dumplings en noedels.

Weg van eenheidsworst: bemin het onbekende

Ian van Eck praat ons op de Buik bij over wijnen. Deze keer gaat het over vergeten druivenrassen die volgens hem de komende tijd het verschil maken.