Barbecue is allang niet meer een typische zomeractiviteit. Wel nee, het hele jaar door kun je prima de heerlijkste gerechten op hete kolen bereiden. Bij Fuiks in Capelle weten ze dat maar al te goed. Morgen heeft Fuiks de mannen van Smokey Goodness op bezoek. Deze bbq-masters gaan de hele avond toveren op open vuur. En je kunt er nog bij zijn!

Fuiks in Capelle aan IJssel wil met BruuskBBQ @Fuiks de herfst begroeten en de zomer met een big bang afsluiten. Tijdens dit event bereiden de keukenchefs samen met wereldkampioen whole hog bbq, Jord Althuizen, gerechten op een authentieke wijze en koken zij op open vuur.

Jord Althuizen ( foto: Remko Kraaijenveld)
Jord Althuizen is van Smokey Goodness, ook wel bekend van het tv-programma Grillmasters. Althuizen en zijn kompanen gaan onder meer de Heyde Hoeve varkensburger bereiden (traag gegaarde pulled pork) en fire roasted picanha steak (vuur geroosterd staartstuk van maïs gevoerd Black Angus rund) En wat te denken van vier uur traag gegaard buikspek of een warm gerookte makreelfilet uit de smoker. En voor de zoetekauwen zijn er crêpes suzette a la minute op de Ofyr bereid.

Naast de heerlijke BBQ gerechten zorgt Fuiks voor een avondvullend programma met onder meer de coverband Bite.
Uiteraard heeft Fuiks gedurende deze avond nog meer verrassingen. Lees hier de flyer.
Let wel: reserveren is verplicht, bel 010-4582465 dan ben jij er bij.
Dresscode: BruuskBBQ-proof (casual met warme trui/jas)
Prijs: 30 euro exclusief drank
Fuiks eten & drinken
Bar - Restaurant - Terras
Vuykpark 1
2903 LP Capelle aan den IJssel