Bruusk barbecueën bij Fuiks

BruuskBBQ@Fuiks opent de herfst met een Smokey Goodness barbecue. Hartverwarmende gerechten van het vuur en de bbq. Neem een lekkere warme trui mee!

17 Sep 2015 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

Bruusk barbecueën bij Fuiks

Barbecue is allang niet meer een typische zomeractiviteit. Wel nee, het hele jaar door kun je prima de heerlijkste gerechten op hete kolen bereiden. Bij Fuiks in Capelle weten ze dat maar al te goed. Morgen heeft Fuiks de mannen van Smokey Goodness op bezoek. Deze bbq-masters gaan de hele avond toveren op open vuur. En je kunt er nog bij zijn!

Fuiks-buitenhaard

Fuiks in Capelle aan IJssel wil met BruuskBBQ @Fuiks de herfst begroeten en de zomer met een big bang afsluiten. Tijdens dit event bereiden de keukenchefs samen met wereldkampioen whole hog bbq, Jord Althuizen, gerechten op een authentieke wijze en koken zij op open vuur.

Jord-Althuizen-680

Jord Althuizen ( foto: Remko Kraaijenveld)

Jord Althuizen is van Smokey Goodness, ook wel bekend van het tv-programma Grillmasters.  Althuizen en zijn kompanen gaan onder meer de Heyde Hoeve varkensburger bereiden (traag gegaarde pulled pork) en fire roasted picanha steak (vuur geroosterd staartstuk van maïs gevoerd Black Angus rund) En wat te denken van vier uur traag gegaard buikspek of een warm gerookte makreelfilet uit de smoker. En voor de zoetekauwen zijn er crêpes suzette a la minute op de Ofyr bereid.

Fuiks-Smokey-Goodness

Naast de heerlijke BBQ gerechten zorgt Fuiks voor een avondvullend programma met onder meer de coverband Bite.

Uiteraard heeft Fuiks gedurende deze avond nog meer verrassingen. Lees hier de flyer.

Let wel: reserveren is verplicht, bel 010-4582465 dan ben jij er bij.

 

Dresscode: BruuskBBQ-proof (casual met warme trui/jas)

Prijs: 30 euro exclusief drank

Fuiks eten & drinken
Bar - Restaurant - Terras
Vuykpark 1
2903 LP Capelle aan den IJssel

 

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
RET je Blij, naar kroketten en appeltaart in de Provenierswijk

Proef een voordelig lunchmenu bij Grand Café-Restaurant Blij met een RET-voucher in het kader van Altijd iets extra's van de RET en de Buik van Rotterdam.

Sneller bestellen, meer genieten: zo maakt Orderli het verschil in Rotterdamse horeca

De Buik bespreekt 7 plekken waar je in Rotterdam met één scan al bijna aan je drankje zit met het slimme QR-systeem van Orderli.

Zwaaien naar het verleden, proeven van het nu op het Lido-terras van het ss Rotterdam

De Buik sprak met chef Raymond Rademaker die al twaalf jaar met veel trots aan het roer van Lido in het ss Rotterdam staat over het heden en verleden.