Aan de Zaagmolenkade vind je Layers, een all day café met veel aandacht voor koffie en thee en mooie internationale lunch sandwiches.
Lemon's Deli brengt de New Yorkse deli naar Rotterdam, met bekende sandwiches zoals pastrami, maar ook moderne versies, zoals caesar met fried chicken.
Bij Bar Restaurant Tiel gaat wijn hand in hand met uitgesproken gerechten, een persoonlijk interieur en een flinke dosis Rotterdamse eigenheid.
Eurobrouwers opent binnenkort haar eerste eigen café in de stad aan het Middellandplein.
Ban Nok is een Thaise bistro aan de Bergselaan waar smaken en herinneringen generaties verbinden met authentieke Thaise gerechten.
Wijnbar Het Eigendom, gevestigd in een historisch pand op de Witte de Withstraat. Shared dining, goede wijnen en een goede ambiance.
Bij Indonesisch eethuis Anugerah aan de Botersloot in Rotterdam vind je de echte Indokeuken!
Burro e Salvia is een Rotterdamse pastamakerij aan het Deliplein. Je kan pasta afhalen of ter plekke genieten van pasta's en pizza's.
Gras op je bord bij de amuses of een bloempot voor het ijs. Chef Frank Streefland kookt stoer met lokale producten in de Nieuwe Polderkeuken.
Met de komst van Parqiet heeft Het Park er eindelijk weer een goede horecagelegenheid bij.
Geniet van de volgende voordelen: