Mirjam Bedaf
Blogger
Mirjam is foodjournalist en hoofdredacteur van de Buik van Utrecht. Ze houdt bijna net zo veel van eten en drinken als van de stad Utrecht zelf.
Blogger
Mirjam is foodjournalist en hoofdredacteur van de Buik van Utrecht. Ze houdt bijna net zo veel van eten en drinken als van de stad Utrecht zelf.
In The Wall huist sinds kort een restaurant en foodhall in een. Er is ruimte voor elf wereldkeukens, waaronder sinds kort het Vietnamese streetfood restaurant Anan en sushitent Torii.
Veel restaurants hebben na de maatregelen van afgelopen vrijdag hun openingstijden aangepast. Er zijn ook een aantal van onze favoriete zaken die (weer) bezorgen.
Iedere laatste vrijdag van de maand kookt chef Jean Carlo Chacon Ochoa in zijn pop-uprestaurant Ceviche Papi in Metro City Kitchen aan het Jaarbeursplein. Uiteraard gingen we langs om te proeven.
Nog niet alle restaurants in Utrecht hebben hun plannen voor de feestdagen openbaar gemaakt. Bij deze zaken kun je hoe dan ook lunchen, brunchen of dineren met Kerst.
Of je nu single bent of niet, in je eentje uit eten gaan is nog lang niet overal vanzelfsprekend en soms zelfs een beetje ongemakkelijk. De Buik selecteerde tien restaurants waar je gerust solo kunt tafelen.
In een van de gezelligste straten van Utrecht, de Twijnstraat, is een paar maanden geleden Za’atar geopend. Je geniet er in Midden-Oosterse sferen van vers pitabrood, shawarma en falafel.
Geniet van de volgende voordelen: