Dylan, Rose en Chris openden, met uitzicht op het Griftpark en de skyline van Utrecht, restobar En Public. Met (dak)terras en een Zuid-Europese menukaart.
Maresia, gevestigd in de binnenstad van Utrecht, is een mediterraan restaurant met de focus op vis en schaal- en schelpdieren.
Patrick Koning opende L’Amande met Franse viennoiserie en Rotterdamse koffie, waar hij zich zowel laat leiden door de seizoenen als het tijdstip van de week.
Drinks & Foodbar Guillotine serveert zowel cocktails en een goed glas wijn als kleine gerechtjes volgens het shared dining-concept.
De Napolitaanse pizza's van Pizza Beppe zijn al op vijf plekken in Utrecht te verkrijgen, zo ook op het Janskerkhof.
Dagelijks vers bereide schiacciata’s bij Nonna Rosa in de Mariastraat. Afhalen, zakelijke lunches en borrelplanken voor evenementen op locatie.
Naast Dikke Dries aan het Oudkerkhof is in 2025 de Dikke Dries Deli geopend, voor broodjes en andere delicatessen voor thuis.
Bij Oliver Green willen ze gezond eten niet te moeilijk maken. Daarom werken ze veel met onbewerkt voedsel en gebruiken ze geen geraffineerde suikers.
Sinds 2025 zit in het oude Loaf-pand bakkerij Mischa: dagelijks vers desembrood, viennoiserie, patisserie, koffie en een knus zitgedeelte binnen en buiten.
Barista Cafe Utrecht Neude serveert koffie, ontbijt en lunch in een ruim en gezellig café aan de Neude, met veel plek om te werken of te ontspannen.
Geniet van de volgende voordelen: