De Buik is de nieuwe smaakmaker van BookDinners

BookDinners werkt samen met smaakmakers. Als nieuwste smaakmaker van BookDinners deelt de Buik voortaan onze gewaardeerde lijstjes op hun website.

8 Mrt 2019 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

De Buik is de nieuwe smaakmaker van BookDinners

Je kunt de Buik voortaan ook op BookDinners volgen. BookDinners werkt samen met smaakmakers, zoals de Buik, die tips geven over waar je lekker kunt eten. BookDinners is onafhankelijk, uit zelf geen mening en geeft door de samenwerking met smaakmakers tips voor de leukste restaurants om de hoek. Op onze eigen pagina vind je in een handomdraai de lijstjes met de door ons uitgelichte hotspots, waar je via BookDinners direct kunt reserveren.

Geen restaurantstress meer 

BookDinners is een initiatief van KHN (Koninklijk Horeca Nederland) en daar werken wij bij de Buik natuurlijk graag aan mee. Op de website kun je je eigen profiel aanmaken, waarin je restaurants, favoriete lijstjes en de leukste smaakmakers – zoals de Buik - kunt opslaan. Hierdoor worden de restaurants aan je getoond die zijn afgestemd op jouw smaak en interesses. Dus je hoeft niet meer uren te zoeken in het grote aanbod restaurants. Je kunt ook je vrienden volgen, grote kans dat je dezelfde restaurants leuk vindt als zij. En als je een leuk restaurant hebt gevonden, kun je gelijk reserveren via BookDinners.  

Smaakmaker 


Als nieuwste smaakmaker van BookDinners deelt de Buik voortaan onze gewaardeerde lijstjes op hun website. Via ons profiel kun je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de beste borrelplekken, leukste terrassen en favoriete sushizaken. Bovendien kun je ons volgen, waardoor je nooit meer een van deze lijsten mist en je op de hoogte blijft van de nieuwste restaurants.  

Waarom BookDinners? 

BookDinners is opgezet uit onvrede over de toenemende macht van de huidige zoek- en reserveringsplatforms en heeft als belangrijke kracht dat ze onafhankelijk zijn. Bovendien worden er geen commissies per couvert of reservering gerekend, waarmee het platform open is naar de horeca toe. Ook naar gasten toe is BookDinners open. Je hebt de zekerheid dat er niet wordt betaald voor recensies, doordat je deze alleen kunt plaatsen wanneer je daadwerkelijk bent geweest. Dit controleren ze doordat je alleen een recensie kunt achterlaten, wanneer je via BookDinners hebt gereserveerd.  

Doe ook mee met BookDinners 

Maak snel een profiel aan via de website of app, zodat je onze lijsten kunt volgen.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
De Buik in Hongkong (5+1 tips)

Blogger Gijs bracht deze zomer een week door in Hongkong en heeft geprobeerd zoveel mogelijk te proeven. Hier deelt hij zijn favoriete adressen.

Hard lemonade in Amsterdam: op bezoek bij Vesper en Arie

Wij gingen langs bij Vesper en Arie om te proeven van én praten over KETEL 1's hard lemonade en hun jenevers.

La Contessa: royaal Italiaans op het rustige Cruquiuseiland

De Buik zocht La Contessa aan de rand van de stad op, in een oude fabriek op Cruquiuseiland. Een Italiaan die de moeite waard is om voor om te fietsen.