Van de 55 nominaties voor de Entree Awards waren er dit jaar 32 voor Amsterdam. Wij kijken naar de nominaties en wat ons opvalt.
Nieuw in Amsterdam: de Amsterdam Food Week. Van 1 tot en met 7 oktober een week met veel aandacht voor eten en drinken, voor en door Amsterdam.
Pim de Lange van de ‘Ter Marsch & Co ®’ formule breidt uit, maar dit keer niet zoals we van hem gewend zijn met burgers. maar met sappen, sandwiches en zoetigheden op de Kalverstraat.
De Chinezen wisten het al langer: bij Full Moon in Den Haag moet je wezen. Het succesvolle dim sum restaurant komt nu ook naar onze hoofdstad.
Michiel Deenik en Neal Valentijn, bekend van succesvolle zaken in Amsterdam-Zuid openen volgend jaar een nieuwe zaak. Het beste van de verschillende wereldkeukens gaat samenkomen in 'The Traveller' in de Bijlmer.
Oscar Steginga, mede-eigenaar van onder andere de Chin Chin Club en Calle Ocho, opent in november zijn nieuwe zaak Hula Hula aan de Lijnbaansgracht.
In Rotterdam is het een groots succes en van Bergen tot Maastricht wordt er naar gevraagd, maar Amsterdam wordt de tweede stad waarin een Jack Bean geopend wordt.
De voormalige chef en de sommelier van Toscanini, Flavio en Kelly openen in december hun deuren van hun nieuwe zaak Domenica. Verwacht kwalitatieve en verrassende gerechten.
Bij de Kop van Oost kun je terecht voor koffie, lunch, cocktails (of borrels) en diner. Culinair, maar voor een fijne prijs. Met een bijzondere plek aan het water en uitzicht op de molen van Brouwerij ’t IJ.
Onlangs opende aan de Utrechtse straat The Can Bar. Het menu bestaat hier uit bijna alleen vis uit blik, een Zuid-Europese snack.
Geniet van de volgende voordelen: