Hans van de Meeberg<

Hans van de Meeberg

Hoofdredacteur Amsterdam

Hij vindt wijn eigenlijk belangrijker dan eten maar kan heel erg gelukkig worden wanneer deze elkaar tot een hoogtepunt brengen. Hij houdt van delen maar niet van shared dining en vindt hoofdgerechten vrijwel altijd teleurstellend. 

Hans schijft ad hoc ook over eten, kunst en wijn voor bladen en blogs als Proefschift, FD Magazine en Villa d’Arte. Daarnaast start hij binnenkort een speciale sommeliers app en is bezig met een site waar topchefs recepten kunnen delen met ervaren hobbykoks.

5x lekker eten & drinken in en om Lucca

5x eten & drinken in en om Lucca: van top pizza en moderne Italiaanse cuisine tot natuurwijnbars en een bistecca bij de slager.

Bolenius zit nu eindelijk op de plek waar het hoort

Bolenius in Amsterdam verhuisde naar Rembrandtpark: groentegerechten, Dutch Cuisine en een groen terras maken dit restaurant helemaal compleet.

3x Er is een jarig hoera, hoera!

Drie restaurants vieren feest: Europizza 5 jaar, Brasserie van Baerle 45 jaar en Peps opent met korting in Rotterdam-West.

Layers Bakery & Deli

Layers in De Pijp: croissants in alle soorten, van klassiek tot amandel en hartig. Van topchef Alexandre Scour. Open dagelijks 9-22 uur.

16 x lekker eten en genieten van SAIL 2025

7x lekker eten & top uitzicht tijdens SAIL 2025: van fine dining tot relaxte terrassen met zicht op tallships. Ontdek hier de beste plekken!

Niet alleen het uitzicht is geweldig bij REM

REM-eiland in de Houthavens: rooftop bar, adembenemend uitzicht en creatieve gerechten in een unieke, historische setting in Amsterdam.