Lisja Hu<

Lisja Hu

Blogger

Voor Lisja is eten een levenslange obsessie. Geboren als Chin.Ind.-kind was ze niet weg te slaan uit de keuken van haar moeder. Als student in Amsterdam at ze zich regelmatig in de rode cijfers. Dus ze moest aan een bijbaan, in de horeca. Daar ontmoette ze haar grote liefde Bas en opende met hem restaurant Beulings in hartje Amsterdam. Nu zijn haar dagen gevuld met koken en wijn schenken. En als ze niet in eigen restaurant staat, dan is ze het liefst aan het eten bij gelijkgezinden. Een week niet uit eten is een week niet geleefd.

Voordelige omakase bij De Japanner

De Japanner opende een vierde vestiging, dus reden voor De Buik om langs te gaan bij deze Izakaya, Japans voor eetcafe, om het menu van de chef te ervaren.

Pitstop bij Café Cenc

De Buik schoof aan bij Café Cenc van de familie Parry met Franse bistrohapjes en fijne wijnen; een waardige vervanger van Bambino aan de Vijzelgracht