Melissa Rosiers<

Melissa Rosiers

Blogger

Melissa is Vlaamse die haar hart aan Amsterdam heeft verloren. Naast haar werk als arts/coach heeft ze een onuitputtelijke liefde voor eten. Ze vindt het gelukkig steeds minder een uitdaging om smaakvol vegetarisch te eten. Een experiment in de keuken schuwt ze niet en tijdens vakantie leeft ze van restaurant naar restaurant. Eten maakt of breekt haar dag waarbij ze geen keuken overslaat. En als ze toch moet kiezen is een fijne mezzo-schotel haar favoriet met een uitgebreide kaasplank en een mooie Port toe.


Bij Riot eren ze de rebelse aardappel

De Buik bezocht Riot Restobar aan de Amstelveenseweg. Hier heeft de aardappel de hoofdrol en staan sfeer, historie en duurzaamheid centraal.

Pianeta Terra, magisch vegetarisch

De Buik ging op bezoek bij prijzenwinnend Pianeta Terra, van de chefs die Italiaanse technieken en wijnen combineren met zoveel mogelijk slow food producten.

Mata Hari: ziel van de Frans-Europese keuken met vernieuwde Aziatische toets

Warmte en huiselijkheid smelten samen met elegantie en verfijning bij Mata Hari. De Buik ging langs om dit samen met de Frans-Europese keuken te testen.