Michiel van Gaalen

Blogger

Michiel bakt in het dagelijkse leven Brabants worstenbrood bij de Bakkende Brabander (https://www.debakkendebrabander.nl/) en verdient zijn brood daarnaast met Salesforce advies. De culinaire genen zitten in zijn familie, naast een moeder die lekker kookte,  was zijn opa vroeger in 's Hertogenbosch een graaggeziene restaurateur. Zelf staat hij graag achter het fornuis om voor Annelie en zijn drie zoons te koken. Culinair kan hij lastig kiezen tussen Rotterdam en Amsterdam, misschien dat de Buik daar verandering in gaat brengen.

Met de chef aan tafel bij Bridges

Aan de Chef’s Table van restaurant Bridges is eten niet alleen lekker maar een belevenis. Chef de cuisine Raoul Meuwese neemt je samen met zijn team mee op een leerzame culinaire reis die je vanuit de keuken meemaakt.

Italiaans met ballen bij La Fiorita

Burgers Patio in de Jordaan heeft plaats gemaakt voor La Fiorita, chef Thor Lunstroo houdt hier de Italiaanse traditie op verrassende wijze in stand.

De messen zijn geslepen bij Maris Piper

Maris Piper is van de gezichten achter restaurant BREDA en Guts & Glory. In de luxe brasserie kun je plaatsnemen voor goede gerechten, maar er is ook een chef's table met een dertiengangenmenu. Wij gingen je voor.

Fotograferen niet toegestaan: Peter Gast opent het eerste speakeasy-restaurant van Nederland

Peter Gast is mede-oprichter van De BallenBar en culinair adviseur bij Café Americain. Hij opent nu Graphite, het eerste speakeasy-restaurant van Nederland.