Ontdek ruim 100 wijnen per glas bij The Hague Social Club. Zelf tappen, shared dining, livemuziek en elke week oesters op zondag.
Berempah by Reza in Holland serveert authentieke Indonesische gerechten met passie en smaak, van sate ayam tot martabak manis.
Botanica is het restaurant van het Voco Hotel aan de Kneuterdijk. Chef-kok Ulian Rakapi kookt er met veel lokale producten in het seizoen.
Keraton Damai op de Groot Hertoginnelaan kookt Oost-Javaans, waardoor je iets zoetere Indonesische gerechten krijgt in een huiskamerachtige setting.
Kyatcha heeft zonder meer de beste sushi van de Frederik Hendriklaan. Kyatcha hanteert de omakase-stijl, waarbij je je overlevert aan de chef.
Bij Strandpaviljoen Zuid op het Zuiderstrand van Scheveningen kun je fijn relaxen. Ze hebben goede cocktails, pizza’s uit de steenoven en lekkere friet.
Walter Benedict is een stoer en modern restaurant op de Denneweg. Je kunt er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat borrelen en klassieke gerechten eten.
Bij Sana Sini op de Thomsonlaan eet je de Molukse keuken. Het huiskamerachtige restaurant wordt gerund door chef-kok Leila de Fretes en haar man Roberto.
Bij Palmette op de Plaats kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Palmette is een warm ingericht restaurant met creatieve wereldgerechten.
WOX is een grote, moderne zaak aan het mooie Lange Voorhout. Je eet bij WOX veel visgerechten die vaak bereid zijn met Aziatische ingrediënten.
Geniet van de volgende voordelen: