In een prachtig pand uit de 17e eeuw, midden in Delft, tref je Novaela, een warm restaurant van chef Daniel Duijster Gomero.
La Liguria op het Nooreinde is niets minder dan een Haags-Italiaans instituur. Al sinds 1981 eet je hier mooie gerechten uit de rijke Italiaanse keuken.
Bij Bøg in de Prinsestraat kookt Thomas van Voorst volgens de principes van de New Nordic Cuisine. Dat betekent minimalistische gerechten bomvol smaak.
Bij CRU in de Badhuisstraat in Scheveningen eet je heerlijk wild en ander vlees. Bij CRU krijg je goed, ongecompliceerd eten en bijzondere wijnen.
Sushi Morikawa is een sushirestaurant in de Balistraat in de chique Archipelbuurt. De sushi is Osaka-stijl, wat betekent dat de sushi zoeter is dan elders.
Glaswerk in de Binckhorst is een stijlvol restaurant waar je hoogwaardig bistro-eten kunt krijgen, zoals Japanse pannenkoek met kip of coquille met ponzu.
Nog zo'n fijne zaak van Marcel van der Kleijn die meerdere topzaken bezit in Den Haag. Oogst is al jaren een Haags begrip voor liefhebbers van fine dining.
Ñ is een Spaans restaurant op een gezellig hoekje in de Nobelstraat. Op het ruime terras of knus binnen eet je er bijzondere Spaanse tapas.
Café Bleu is een gezellig en knus restaurant aan de Hooigracht. Café Bleu serveert natuurwijn, huisgemaakte cake en lekker toegankelijke gerechten.
Sinds 1996 weet Den Haag dat je bij De Basiliek aan het juiste adres bent. Het heeft een Bib Gourmand en dus weet je: het eten is goed en de prijs zacht.
Geniet van de volgende voordelen: