BLOW Beach House in Kijkduin serveert creatieve strandgerechten met kwaliteit, lokaal & duurzaam bereid. Eten met een twist, op een unieke plek aan zee.
The Old Jazz gelegen in het Statenkwartier is de plek voor een liefhebber van sushi, shared dining en borrelen.
Jacob’s Grill in Den Haag brengt koken terug naar open vuur: karaktervolle vlees-, vis- en groentegerechten in een warme, ongedwongen sfeer.
Bij bar en restaurant Milú, net achter de Prinsestraat, draait alles om proeven en delen op de inmiddels welbekende van wijze van het shared dining.
TEDS in Den Haag is een bruisende hotspot voor liefhebbers van brunch, lunch en borrel, gelegen aan de gezellige Frederikstraat in het centrum van de stad.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Eten bij Shaksuka in de Prinsestraat is een feestje. Het Midden-Oosterse eten is erg goed, de zaak is kleurrijk ingericht en soms wordt er muziek gemaakt.
Chef-kok Lapek runt samen met haar partner Waroeng Padang Lapek in de Schoolstraat. Waroeng Padang Lapek is een Sumatraans restaurant met pittig eten.
Chef-kok Han Ji zit achter Umami by Han, een Aziatisch fusionrestaurant aan het Buitenhof. Bij Umami by Han kun je je eigen tasting menu samenstellen.
Sint Joris en de Draeck is een gezellige kroeg met groot terras op het Koningsplein in Den Haag. Veel mooie bieren op het vat en een prima hap om te eten.
Geniet van de volgende voordelen: