MIss Jones is een prachtige zaak, ontworpen door horeca-ontwerper Rein Rambaldo, met ook veel ruimte om te genieten van highteas, borrels en evenementen.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Keraton Damai op de Groot Hertoginnelaan kookt Oost-Javaans, waardoor je iets zoetere Indonesische gerechten krijgt in een huiskamerachtige setting.
TEDS in Den Haag is een bruisende hotspot voor liefhebbers van brunch, lunch en borrel, gelegen aan de gezellige Frederikstraat in het centrum van de stad.
De brasserie van Dudok in Den Haag staat ook wel bekend als de 'parlementaire kantine'. De uitgebreide menukaart heeft ruimte voor lunch, borrel en diner.
Strandpaviljoen De Staat ligt aan de zuidkant van Scheveningen.. Ze serveren biologische gerechten met fijne wijnen en zijn beroemd om hun Staatsplateau.
BY AMI Den Haag is een moderne, urban bistro die bekend staat om kleurrijke, fantasierijke interieur met het thema "Wonderful Forest" en fusion gerechten.
Chef-kok Han Ji zit achter Umami by Han, een Aziatisch fusionrestaurant aan het Buitenhof. Bij Umami by Han kun je je eigen tasting menu samenstellen.
Bar Bea aan het water op de Veenkade is geopend in 2023. Eigenaar Patrick van Aller serveert bij Bar Bea ontbijt, lunch, brunch, borrel en diner.
Sint Joris en de Draeck is een gezellige kroeg met groot terras op het Koningsplein in Den Haag. Veel mooie bieren op het vat en een prima hap om te eten.
Geniet van de volgende voordelen: