Houbolt, de zaak van Daan van Munster en Edmée van Zwieten de Blom, is een eetcafé zoals vroeger in een nieuw jasje: ongecompliceerd, oprecht en Nederlands.
Bij de Kwartel op het Zuiderstrand kun je lekker biologisch eten aan het strand. Chef-kok Sam Farghali kookt heerlijk vlees, vis en vegetarisch.
Bij Palmette op de Plaats kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Palmette is een warm ingericht restaurant met creatieve wereldgerechten.
Bij Xi’an Delicious Foods op de Korte Poten eet je de heerlijkste Chinese gerechten, zoals handgemaakte noedels, Chinese crêpes en dumplings.
Taverna Ouzomezes is een gezellig restaurant in de Maziestraat, een zijstraatje van het Noordeinde. Je eet er Griekse gerechten, zoals goed gegrild vlees.
Harper is een grote, mooi gerenoveerde zaak op de Plaats, een van de leukste plekjes van Den Haag. Harper is open van 's ochtends vroeg tot in de avond.
Reef Alyemen is een Jemenitisch restaurant op de Stationsweg. Het interieur is eenvoudig. Op het menu gerechten uit de kleioven, zoals malse kip en lam.
Café Paloma is een hip restaurant in het Zeeheldenkwartier van Den Haag waar je kunt genieten van heerlijk Zuid-Amerikaans eten en superlekkere cocktails.
Walong: een authentieke Aziatische keuken in Den Haag. Geniet van dim sum, Kantonese klassiekers en verse gerechten in een sfeervolle setting.
BLOW Beach House in Kijkduin serveert creatieve strandgerechten met kwaliteit, lokaal & duurzaam bereid. Eten met een twist, op een unieke plek aan zee.
Geniet van de volgende voordelen: