C.E.O. baas van het vlees kennen we natuurlijk van de heerlijke gerechten met prachtig vlees. Overdag kun je er echter niet terecht. Om de grote groep lunchende Rotterdammers te bereiken, wordt er hard gewerkt aan het opstarten van een zusterbedrijf, C.E.O. baas van de lunch. Deze nieuwe zaak opent op 1 oktober haar deuren aan de Karel Doormanstraat.
Ook hier zorgt de C.E.O. voor een warme maar robuuste sfeer. Zo hangen er vleeshaken aan de muur en staat er een grote donkere chesterfield tegen de muur. Een muur die overigens gevuld wordt door drie enorme glazen vleeskasten. In de etalage staat een mooie rode Berkel snijmachine. De zaak wordt afgemaakt door een mooie bar van bescheiden afmetingen. Hier worden goede wijnen geschonken en ook voor een lekker glas champagne moet je bij C.E.O. zijn. Naast de wijnen en champagne zijn er ook acht speciaalbieren op fles beschikbaar.

Baas van de lunch wordt een broodjeszaak, maar wel een met stijl. Zo vinden we linnen servetten op tafel en de kaart is ook niet mis. Er staan broodjes op de kaart met het vlees van Rien Bezooijen. Kaas is van fromagerie L`Amuse en vis wordt natuurlijk bij Schmidt gehaald. De menukaart staat al online dus neem vooral alvast een kijkje. Naast alle smakelijk belegde broodjes staan er ook salades op de kaart. En wanneer je zin hebt om wat lekkers te delen kun je kiezen voor een gemengd plateau, een kaasplankje of een mandje brood.