In de oude vestiging van Sumo aan de Binnenrotte, opent in september The Fish Market. Heerlijke verse vis op een toplocatie. Wij spraken eigenaren Tim Law en Along Wu over hun plannen voor een seafood bar waar je terecht kunt voor een uitstekend stukje vis tegen schappelijke prijzen.
In Rotterdam zijn er weinig seafood bars. Zeker in het centrum zijn er weinig visrestaurants, waar je tegen een goede prijs wat kan eten. Op Kop van Zuid heb je natuurlijk Hotel New York en iedereen kent The Harbour Club, maar hier ga je niet zo snel heen voor de snelle hap. Tim Law en zijn partner Along Wu zagen hier een mooie kans voor een nieuw concept. In september openen ze The Fish Market, waar de beste verse vissen worden geserveerd tegen een schappelijke prijs. De vis wordt elke dag geleverd door Jan van As, er komt een oesterbar, warme en koude fruits de mer en ook voor de Britse klassieker fish & chips kun je terecht deze seafood bar.

Tim en zijn partner hebben hun sporen verdiend in de horeca. Tim is opgegroeid in Katwijk. Na de Hogere Hotelschool heeft hij onder andere voor Robert Kranenborg gewerkt. Daarna ging hij aan de slag bij Hotel New York, deed hij catering bij Maison van den Boer en heeft hij bij ss Rotterdam gewerkt. Na ss Rotterdam kwam deze nieuwe uitdaging op zijn pad. Along is werkzaam geweest bij de Bokkedoorns als chef de parti en heeft samengewerkt met Ron Blaauw. Ook is hij werkzaam geweest in sterrenrestaurants zoals Halvemaan Vinkeles en Vrienden van Jacob.
Het interieur van The Fish Market is robuust en industrieel. Neon licht en stalen balken zijn een belangrijk onderdeel van de sfeer. Wel kan je er heerlijk zitten in de grote leren banken en witte stoelen. Ook worden er in de zaak veel azuurgroene tegels geplaatst voor een warme uitstraling. Door de vernieuwing van de Binnenrotte krijgt The Fish Market een groot terras. Kersje op de taart zijn de vier grote homariums voor de kreeften en andere schelpdieren. Ook is een display waar de gasten hun vis zelf kunnen uitzoeken.