Als je altijd al een voorliefde hebt gehad voor eten en horeca kan het niet lang duren voor je je eigen horecazaak opent. Na vijf jaar uitzoeken wat precies is het op 15 april zover en opent midden in Kralingen: Toko Kitchen & Bar. "Het moet een restaurant worden waar iedereen zich welkom voelt en Aziatische bowls kan eten."
Makkelijk de deur uit

Bij Toko Kitchen & Bar ligt de focus op de toegankelijkheid en de Aziatische bowls. De Aziatische keuken biedt een groot aantal gerechten. Tegenwoordig zijn veel mensen opzoek naar gezond, bewust en buiten de deur eten. Toko Kitchen en Bar wil gaan laten zien dat dit alle drie gecombineerd kan worden.
Geen verplichting

Toko Kitchen & Bar serveert niet alleen Aziatische bowls, maar ook kleine hapjes. In de zaak komt een hele lange bar, waaraan mensen kunnen plaatsnemen. Hierdoor is Toko Kitchen & Bar ook toegankelijk voor mensen die alleen even snel een drankje willen bestellen met een hapje erbij. Er komt een ruim assortiment aan drank, waaronder tien speciaal bier, goede kwaliteit wijn en verschillende gin-tonics. Hierbij komt de focus te liggen op lokale producten.
Toko to go

"Als mensen een keer geen zin hebben om te koken, dan kunnen ze achter in de zaak binnen lopen en ook de Aziatische bowls afhalen."

Op 15 april gaat de zaak open, maar voor die tijd gaan ze experimenteren in de keuken. Een eerste zaak openen is altijd spannend, maar ook een droom die werkelijkheid wordt. "Ik ben er nu al een paar jaar mee bezig en was met haviksogen aan het kijken."