Vlinders in de Buik voor de horeca

De Buik van Rotterdam heeft een krant uitgebracht: Vlinders in de Buik voor de horeca. De horecamensen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

12 Okt 2021 Flora Bakker

blogger Flora is een geboren Rotterdamse en echte Bourgondiër. Haar liefde voor eten & drinken én de stad deelt zij graag met anderen en kan zij perfect combineren bij de Buik..

  • 12 Okt 2021

Vlinders in de Buik voor de horeca

Je hebt er vast al iets van voorbij zien komen: Vlinders in de Buik voor de horeca. Toko of tapasrestaurant, sterrenzaak of snackbar, bistro of bar; wij houden ervan. De liefde die wij hebben voor lekker eten, drinken en mooie producten delen we maar al te graag met jou als lezer, maar ook met de horecaondernemers zelf. Dat hebben we gedaan door – voor het eerst – een krant uit te brengen, de Buik gaat eens voor print in plaats van online.

Vanuit het hart van de horeca


We zetten deze (food)ambassadeurs van Rotterdam in het zonnetje en geven ze een podium. In onze gesprekken met horecaondernemers hebben we gevraagd waarom de horeca zo belangrijk is voor hen, maar ook voor de stad, en ze vertellen met liefde over hun team of gasten. 


En waar eten zij zelf graag als ze een dagje vrij zijn? Tips vanuit het hart van de horeca voor alle lezers van de Buik. Samen met hen, en met jullie, ontdekken we graag nieuwe plekken, beschrijven we onze ervaring en hopen we dat ene restaurant of barretje net iets meer aandacht te geven. 


Van fine dining tot aan bitterbal en alles ertussenin, we hebben het allemaal in Rotterdam. Dat maakt de horeca in Rotterdam zo bijzonder. De krant ligt verspreid door de Rotterdamse horeca, maar kun je ook hier downloaden omdat we vinden dat iedereen hem moet kunnen lezen.

Wij hebben Vlinders in de Buik voor de horeca, jij ook?


Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: Snackspert Eke Bosman over de snackrevolutie

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Eke Bosman, bekend als Snackspert.

Mayra brengt de zee naar Oud-Beijerland

De verschillende combinaties van smaken bij Mayra verrassen en imponeren, maar de fijne sfeer en persoonlijke touch maken de avond compleet.

Uit ons magazine: van de polder tot Sumatra - chefs over geur, herkomst en echte smaak

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Alan de Vries van Cru en Reza Permadi. Berempah.