Vlinders in de Buik voor de horeca

De Buik van Rotterdam heeft een krant uitgebracht: Vlinders in de Buik voor de horeca. De horecamensen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

12 Okt 2021 Flora Bakker

blogger Flora is een geboren Rotterdamse en echte Bourgondiër. Haar liefde voor eten & drinken én de stad deelt zij graag met anderen en kan zij perfect combineren bij de Buik..

  • 12 Okt 2021

Vlinders in de Buik voor de horeca

Je hebt er vast al iets van voorbij zien komen: Vlinders in de Buik voor de horeca. Toko of tapasrestaurant, sterrenzaak of snackbar, bistro of bar; wij houden ervan. De liefde die wij hebben voor lekker eten, drinken en mooie producten delen we maar al te graag met jou als lezer, maar ook met de horecaondernemers zelf. Dat hebben we gedaan door – voor het eerst – een krant uit te brengen, de Buik gaat eens voor print in plaats van online.

Vanuit het hart van de horeca


We zetten deze (food)ambassadeurs van Rotterdam in het zonnetje en geven ze een podium. In onze gesprekken met horecaondernemers hebben we gevraagd waarom de horeca zo belangrijk is voor hen, maar ook voor de stad, en ze vertellen met liefde over hun team of gasten. 


En waar eten zij zelf graag als ze een dagje vrij zijn? Tips vanuit het hart van de horeca voor alle lezers van de Buik. Samen met hen, en met jullie, ontdekken we graag nieuwe plekken, beschrijven we onze ervaring en hopen we dat ene restaurant of barretje net iets meer aandacht te geven. 


Van fine dining tot aan bitterbal en alles ertussenin, we hebben het allemaal in Rotterdam. Dat maakt de horeca in Rotterdam zo bijzonder. De krant ligt verspreid door de Rotterdamse horeca, maar kun je ook hier downloaden omdat we vinden dat iedereen hem moet kunnen lezen.

Wij hebben Vlinders in de Buik voor de horeca, jij ook?


Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Joelia: meesterlijk impressionisme aan het Hofplein

Bij Joelia proef je van verrassende gerechten en ervaar je een ontspannen, pretentieloze bediening die altijd in is voor een gezellig praatje.

De signature dishes van Cees Helder en François Geurds op een avond: tarbot versus piccalilly

Driesterrenchef Cees Helder kookte nog een keer zijn klassieke topgerechten, samen met François Geurds. Een vergelijking tussen hun signature dishes.

Tante Nel wordt een cocktailbar: ‘We gaan terug in de tijd met SOHO’

Aan de Pannekoekstraat, waar ooit de cocktailscene in Rotterdam begon, opent nu Soho by Jigger. Verwacht klassieke cocktails en creatieve uitspattingen.