Claire Tuns
Blogger
Voor een gezellige (vrijdagmiddag)borrel - het liefste met Bourgondische kaasplank en een goed glas wijn - is zij altijd in.
Blogger
Voor een gezellige (vrijdagmiddag)borrel - het liefste met Bourgondische kaasplank en een goed glas wijn - is zij altijd in.
Na jarenlang in de Rotterdamse horeca te hebben gewerkt, ruilt chef Edward de Ridder het Rotterdamse in voor Breda. Bij Hotel Nassau gaat hij aan de slag als executive chef. Wij blikken met hem terug op afgelopen jaren.
Richard en Angelique Meijer van Sans Frou Frou, omgetoverd tot Henk’s Snackbar, waar je terecht kunt voor de lekkerste huisgemaakte snacks en sauzen.
Promoot jij jouw afhaalopties nog steeds op een (handgeschreven) briefje op de deur? Wij helpen je graag om je zaak extra op te laten vallen!
Iconische gerechten voor take-away en bezorging. De Rotterdamse klassiekers uit de horeca gaan met hun tijd mee en bieden ook afhaal maaltijden aan.
Op 13 oktober 2020 zijn tijdens de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een tweede lockdown voor de horeca.
Nieuw: de Buik Vraagt Dinsdag. Iedere eerste dinsdag besteden wij extra aandacht aan de mening van onze lezers. Dit keer: ga jij nog naar de horeca met alle maatregelen?
Geniet van de volgende voordelen: