Claire Tuns

Blogger

Voor een gezellige (vrijdagmiddag)borrel - het liefste met Bourgondische kaasplank en een goed glas wijn - is zij altijd in. 

Edward de Ridder (NY Basement) gaat zijn ambities achterna

Na jarenlang in de Rotterdamse horeca te hebben gewerkt, ruilt chef Edward de Ridder het Rotterdamse in voor Breda. Bij Hotel Nassau gaat hij aan de slag als executive chef. Wij blikken met hem terug op afgelopen jaren.

Richard en Angelique Meijer: “We willen niet hot zijn, maar een vaste waarde”

Richard en Angelique Meijer van Sans Frou Frou, omgetoverd tot Henk’s Snackbar, waar je terecht kunt voor de lekkerste huisgemaakte snacks en sauzen.

Breng jouw bezorg- en afhaalopties extra onder de aandacht

Promoot jij jouw afhaalopties nog steeds op een (handgeschreven) briefje op de deur? Wij helpen je graag om je zaak extra op te laten vallen!

Rotterdamse klassiekers bij je thuis

Iconische gerechten voor take-away en bezorging. De Rotterdamse klassiekers uit de horeca gaan met hun tijd mee en bieden ook afhaal maaltijden aan.

De nieuwe coronamaatregelen: een tweede horeca lockdown

Op 13 oktober 2020 zijn tijdens de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een tweede lockdown voor de horeca.

Wij zijn benieuwd naar jullie mening: de horecamaatregelen

Nieuw: de Buik Vraagt Dinsdag. Iedere eerste dinsdag besteden wij extra aandacht aan de mening van onze lezers. Dit keer: ga jij nog naar de horeca met alle maatregelen?