Evi Grigoriou

Blogger

Deze levensgenieter combineert dagelijks haar liefde voor dranken en horeca in haar werk binnen de spirits industrie. Vaak te vinden aan de bar voor een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Geniet van hospitality en ontdekt graag alle nieuwe hotspots in haar geliefde stad Rotterdam. Verdiept zich graag in verschillende producten, smaken en processen van food & drinks.

Peppel: eten en drinken in de huiskamer van Schiebroek

De Buik ging langs bij Peppel aan het gezellige Rododendronplein om te proeven van hun beste gerechten en de fijne sfeer.

Restaurant Vecera in Hendrik-Ido-Ambacht: een culinaire ontsnapping

De Buik schoof aan bij Vecera in Hendrik-Ido-Ambacht van Niki en Bas, waar je verfijnde gastronomie in een ontspannen sfeer tegenkomt.

Onvervalste Rotterdamse gezelligheid bij Cafe De Ooievaar in Delfshaven

Café De Ooievaar in Delfshaven heeft de kenmerken van een echte dorpskroeg. Je kunt er terecht voor een daghap, koffie of borrel aan de bar.

Bisou Urban Bistro: kleurrijk diner en cocktails in Hillegersberg

Bisou is een kleurrijke zaak met Instagramwaardig interieur. Ze serveren wereldse gerechtjes om te delen en serveren daar heerlijke cocktails bij.

Ballen op niveau bij De Kralingsche Bal

Bij de Kralingsche Bal in Kralingen kun je allerei soorten ballen halen. De naam klinkt bekakt, maar het is alles behalve.

Natuurwijnen waar je blij van wordt

Blije Wijnen in de Fenix Food Factory biedt natuurwijnen aan. Een bijzondere type wijn die op de meest natuurlijke wijze wordt geproduceerd.