Robbert So Kiem Hwat

Fotograaf

Robbert is documentairemaker. Sinds zijn documentaire De smaak van de ziel (NCRV, 2011), een film over twee koks, een proever en het Rotterdamse restaurant Parkheuvel, fotografeert hij ook eten. Inmiddels heeft hij al vijf boeken volgeschoten. Tijdens het werk aan zijn laatste boek, 'Rotterdams Straatvoer', raakte hij verslaafd aan het leesvoer in De Buik.
Pintxos: de straatsterretjes van San Sebastián

In 't Baskische havenstadje San Sebastian, vinden smaakverslaafden de meeste Michelinsterren per vierkante meter in Europa. Een reisje langs de lekkerste pinxtos.

Met eetschrijver Luc Hoornaerts in Parkheuvel

Eetschrijver Luc Hoornaerts schreef boeken over de New Yorkse, de Londense en de Nederlandse restaurantkeukens. We aten met 'm in Parkheuvel.

Highstreet: de eerste hotdogbar in R'dam

Morgen opent Highstreet Hotdogs op de Hoogstraat. Robbert So Kiem Hwat verklapt alvast wat je er aan diverse gourmet style-worsten je er mag verwachten.

Ondertussen in NYC, 'the spring edition'

Robbert So Kiem Hwat was in New York en had de reisgids Must Eat NYC bij zich. Hij pikt er zes topadressen uit.